“ΒΙΑΖΟΥΝ” ΤΟ ΝΗΣΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑΑΛΛΕΠΆΛΛΗΛΑ&ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΝ ΚΑΙ ΚΛΟΠΩΝ

Ραγδαία είναι η αύξηση των κρουσμάτων εγκληματικότητας στην Μύκονο με τα καταστήματα και τα σπίτια να βρίσκονται στο στόχαστρο επιτηδείων και μέσα σε λίγες ώρες να “ξαφρίζουν” ότι βρουν μπροστά τους. Δεκάδες είναι τα άρθρα που το www.xploremykonosnews.gr έχει γράψει έτσι ώστε να κινητοποιηθούν οι αρχές του νησιού όμως μέχρι σήμερα δεν έχει συμβεί τίποτα το οποίο θα προστατέψει στην πράξη όσους ζουν στο νησί. 

Τρία από τα μεγαλύτερα και με μεγάλη κίνηση αρτοποιεία της Μυκόνου έβαλαν στο στόχαστρο τους οι διαρρήκτες και μέσα σε μία νύχτα τα άδειασαν. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα οι δράστες σχεδόν με τον ίδιο τρόπο επιχείρησαν να διαρρήξουν με λεία τα χρήματα των ταμειακών μηχανών. Πριν καλά – καλά ξεκινήσει ο χρόνος ένα ακόμα mini-market, ένα pet-shop και ένα περίπτερο μπήκαν στο στόχαστρο επιτηδείων με τους ιδιοκτήτες να φοβούνται το τι θα συμβεί στο μέλλον. 

Το πρόβλημα – το οποίο έχουμε τονίσει στο www.xploremykonosnews.gr – πολλές φορές είναι τεράστιο στη Μύκονο και μάλιστα η εγκληματικότητα… “οργιάζει” τους χειμερινούς μήνες. Το Αστυνομικό Τμήμα της Μυκόνου έχει συλλέξει όλα τα στοιχεία και από τις τρεις ληστείες και είναι σύμφωνα με πληροφορίες πολύ κοντά στον εντοπισμό των δραστών.

Translate »
error: Content is protected !!