Δημήτρης Μυλωνάδης, ένας ειδικευμένος εργοθεραπευτής διεθνούς αναγνώρισης στον τομέα της νευροανάπτυξης και διαταραχών στην Μύκονο

Στην σημερινή παρουσίαση της Ποιητικής Συλλογής του Δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδημητρακόπουλου θα συμμετέχει ο Δημήτρης Μυλωνάδης, ειδικευμένος εργοθεραπευτής διεθνούς αναγνώρισης στον τομέα της νευροανάπτυξης και διαταραχών σε παιδιά και εφήβους.

Έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στην παιδιατρική, την κοινωνιολογία του παιδιού και τις νευροεπιστήμες στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου ζει και εργάζεται από το 2002.

Ο κ. Μυλωνάδης είναι ο ιδιοκτήτης εξιδεικευμένης παιδιατρικής κλινικής στην φημισμένη Harley Street του Λονδίνου όπου μαζί με την ομάδα του αξιολογεί και θεραπεύει παιδιά και εφήβους με διάφορες διαγνώσεις όπως ο αυτισμός, η διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας, η δυσπραξία και οι διαταραχές λόγου ομιλίας και συμπεριφοράς. Πέρα από την κλινική καριέρα του, ο κ. Μυλωνάδης ασχολείται ενεργά με την εκπαίδευση στους χώρους των νευροεπιστημών και της παιδικής ανάπτυξης όπου και παρουσιάζει και εκπαιδεύει ένα μεγάλο αριθμό σεμιναρίων για θεραπευτές γονείς και δασκάλους.

Έχει ενεργή παρουσία στην Ελλάδα, αλλά έχει διδάξει σεμινάρια σε Αγγλία, Κύπρο, Αραβικά Εμιράτα, Πολωνία, Ινδία και Αμερική.


Ο κ. Μυλωνάδης σήμερα θα μιλήσει για την ποίηση και την ηδονή ή την ηδονή και την ποίηση σαν μια εμπειρία πολυαισθητηριακή.

Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: