ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΕΔΩ: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΠΟ ΝΟΜΟ ΣΕ ΝΟΜΟ(ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ)

Έρχεται σταδιακή χαλάρωση των μέτρων το επόμενο διάστημα εφόσον το επιτρέψει ο αριθμός των κρουσμάτων. Η μετακίνηση εκτός νομού είναι ανάμεσα στα επόμενα μέτρα για τα οποία εξετάζεται η άρση τους. Σήμερα άνοιξαν καταστήματα, κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής, σύμφωνα με τον σχεδιασμό θα ακολουθήσει η επιστροφή της Γ’ Λυκείου στα σχολεία, ενώ για την εστίαση η συζήτηση άνοιξε, ωστόσο ακόμα κυβέρνηση και ειδικοί εκτιμούν ότι είναι νωρίς για οποιαδήποτε εκτίμηση.

Σήμερα, υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε στον ΣΚΑΪ για το άνοιγμα και τη σταδιακή χαλάρωση των μέτρων και ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, και για το πότε θα επιτραπεί η μετακίνηση από νομό σε νομό.

«Έχει συζητηθεί στην επιτροπή η μετακίνηση από νομό σε νομό. Ένα από τα πλάνα που έχουμε είναι, αν το επιτρέψει και η επιδημία, είναι να ανοίξουν τα χιονοδρομικά κέντρα, γιατί είναι μια εποχική δραστηριότητα και δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς μετακίνηση», είπε ο κ. Γεωργιάδης. Έκανε γνωστό δε ότι το θέμα των μετακινήσεων θα τεθεί στην επιτροπή την προσεχή Παρασκευή.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξουν εξελίξεις. Ήδη οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι μετακινήσεις από νομό σε νομό θα επιτραπούν τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου. Σε  μια τέτοια περίπτωση θα επιτραπούν ξανά τα ταξίδια με πλοία. Υπενθυμίζεται ότι οι μετακινήσεις έχουν απαγορευθεί από τον περασμένο Νοέμβριο.

Translate »
error: Content is protected !!