ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ 2021

Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΨΑΡΟΜΜΑΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις 2021

Ανακοινώθηκε μέσω της ιστοσελίδας του ΕΟΤ (www.gnto.gov.gr)  το πρόγραμμα των εκθέσεων για το έτος 2021. Φέτος στο Πρόγραμμα Συμμετοχής του ΕΟΤ σε Διεθνείς Εκθέσεις για το 2021, ο Οργανισμός εντάσσει 6 νέες διεθνείς εκθέσεις θεματικού τουρισμού (Δανία, Εσθονία, Πολωνία, Νορβηγία, Βρετανία, Γαλλία) , ενισχύοντας την παρουσία του και αλλάζοντας τον τρόπο προσέγγισης των τουριστικών αγορών.

Συνολικά για το 2021, ο Οργανισμός δήλωσε συμετοχή  σε 41 τουριστικές εκθέσεις, ακολουθώντας τις αναγκαίες προσαρμογές παρουσίας, λόγω COVID-19.

Όπως όλα δείχνουν, o Οργανισμός προσπαθεί για την καλύτερη δυνατή προώθηση του ελληνικού τουρισμού στις δύσκολες και κρίσιμες αυτές συνθήκες που διανύει η χώρα μας στον τομέα του τουριμού και όχι μόνο.  Αξίζει να σημειωθεί πως οι τουριστικές καμπάνιες έχουν ήδη ξεκινήσει  για την προβολή της Ελλάδας ενώ μια πρωτοποριακή διαφήμιση του ΕΟΤ στους μηχανοκίνητους αγώνες ταχύτητας και το Playstation έχει ήδη συμφωνηθεί.


Σύμφωνα με νέες ανακοινώσεις 6 εκ των 41 εκθέσεων ματαιώθηκαν καθώς εν αναμονή για την αναγγελία  νέων ημερομηνιών βρίσκονται άλλες 14.

Για να διαβάστε ολόκληρο το πρόγραμμα συμμετοχής του ΕΟΤ σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις το 2021 πατήστε ΕΔΩ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΨΑΡΟΜΜΑΤΗ

Σύμβουλος Τουριστικών Επιχειρήσεων

Translate »
error: Content is protected !!