Ειρήνη Ζουγανέλη: Σε συνεργασία με τον Φραντζέσκο Βιγλιάρη έδωσε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα της Άνω Μερά

Για πολλά χρόνια υπήρχε το μόνιμο παράπονο ντόπιων και επισκεπτών για τα νερά που έτρεχαν μέσα σε χαντάκι ομβρίων πίσω από το μοναστήρι της Παναγίας της Τουρλιανής. Ένα πολυσύχναστο σημείο όπου χιλιάδες άτομα επισκέπτονταν κάθε χρόνο.

Όχι μόνο θέαμα άσχημο αλλά και κάποιες στιγμές και μυρωδιές που έφερναν σε δύσκολη θέση τους επισκέπτες, τους ντόπιους και τις εκεί επιχειρήσεις.

Η πρόεδρος της Κοινότητας της Άνω Μερά Ειρήνη Ζουγανέλη για δυο μήνες ασχολήθηκε, πηγαίνοντας επανειλημμένα εκεί που υποτίθεται άρχιζε το πρόβλημα.

Κινητοποίησε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και μετά από πίεση βρέθηκε από που προέρχεται το πρόβλημα και λύθηκε ,χωρίς περαιτέρω συνέπειες.

Η πρόεδρος δήλωσε: “Ήταν ένα πρόβλημα που αισθανόμουν ντροπή για αυτό που συνέβαινε. Απολύτως δικαιολογημένα τα παράπονα των ΑνωΜΕριτών. Ευτυχώς πιστεύω ότι το πρόβλημα δεν θα μας απασχολήσει πάλι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο και πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ Φραντζέσκο Βιγλιάρη για την βοήθεια που μου πρόσφερε. Αυτό σημαίνει καλή ομάδα και καλοί συνεργάτες. Τελειώνοντας, τονίζω ότι πρέπει εμείς οι ίδιοι να έχουμε παιδεία και σεβασμό στον συνάνθρωπο μας και στο περιβάλλον.”

Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: