Η αδιαφορία και η άγνοια του Δήμου το 2019 είχαν ως αποτέλεσμα την υπόθεση στο Καλό Λιβάδι

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ κάθε Δήμου είναι να προλαμβάνει το… «κακό». Το «κακό» το οποίο βαραίνει τους Πολίτες και την Καθημερινότητα τους.

Στην περίπτωση της υπόθεσης στο Καλό Λιβάδι ο Δήμος Μυκόνου εμφανίστηκε για ακόμα μία φορά αδιάφορος ή τουλάχιστον ανήμπορος προς τα συμφέροντα του Μυκονιάτικου Λαού.

Ο κ. Κουκάς θα ΕΠΡΕΠΕ να γνώριζε τι θα συνέβαινε το 2019 όταν η ΕΤΑΔ ανακοίνωσε πρόσκληση ενδιαφέροντος για κομμάτια των Παραλιών μας.

Ο κ. Κουκάς θα έπρεπε να προλάβει – αφού είναι και Νομικός – την κατάσταση το 2019 και να εκδηλώσει ΠΡΩΤΟΣ ενδιαφέρον αλλά και με μια σειρά ΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ να προλάβει όλα αυτά που δεν πρόλαβε σήμερα.

Σε αυτό το σημείο τονίζω ότι η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της ΕΤΑΔ, για την εκμίσθωση τμημάτων των ακινήτων με ΑΒΚ 7 Καλό Λιβάδι, ΑΒΚ 8 Λια, ΑΒΚ 10, 18 Καλαμοπόδι, ΑΒΚ 16 Αγράρι, ΑΒΚ 27 Πάνορμος, στο νησί της Μυκόνου ανακοινώθηκε στις 13/06/2019.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΝΑ Ποιους απασχόλησε από τον Δήμο Μυκόνου ;

Αυτό που συνέβη στο Καλό Λιβάδι θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί εάν το 2019 είχαμε στον Δήμο Μυκόνου ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Ανθρώπους που ενδιαφέρονται για το νησί μας, για το μέλλον μας για τις επόμενες γενιές του τόπου αυτού.

Γιατί ένας Δήμαρχος, ο Εκπρόσωπος Των Πολιτών Της Μυκόνου μαζί με κάποιους Αντιδημάρχους πήγε ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΝΥΧΤΑ – και ΟΧΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ – και «γκρέμισε» αυτά που μπορούσε να έχει προλάβει λίγα μόνο χρόνια νωρίτερα;

Απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω μόνο η Δημοτική Αρχή μπορεί να μας δώσει. Αλλά θέλει;

Translate »
error: Content is protected !!
%d