ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ

ΣΧΕΤ:Ω.Π.:151350/01-21 Δ/ΓΗ Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ/ΕΚΣΕΔ/Ν.Τ.
1. Σύμφωνα με το Δελτίο Αναγγελίας Θυελλωδών Ανέμων της Ε.Μ.Υ. 15-01-2020 για αύριο Σαββατο 16-01-2021 στις Κυκλάδες προβλέπονται νεφώσεις βροχές και γρηγορα σποραδικές καταιγίδες κατά τοπους ισχυρες μεχρι το μεσημερι. Άνεμοι από νοτιες διευθυνσεις 5 με 7,στρεφομενοι το μεσημερι από τα βορεια σε βορειους βορειοανατολικους 5 με 6 μποφορ. Θερμοκρασία από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
2. Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες ελλιμενισμένων σκαφών σε λιμένες, μαρίνες και όρμους της περιοχής μας:
α) Να μεριμνήσουν για την ασφαλή πρόσδεση των σκαφών τους.
β) Να βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα για παροχή βοήθειας στα σκάφη τους ή έτερου προσώπου, εφόσον απαιτηθεί.
3. Συνίσταται στους ιδιοκτήτες σκαφών να αποφεύγεται η δραστηριοποίηση κατά τον χρόνο ισχύος του ανωτέρω δελτίου πρόγνωσης καιρού.
4. Υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση ανάγκης οι επικοινωνίες μεταξύ σκαφών και της Υπηρεσίας μας διενεργούνται στο κανάλι VHF 12 και τηλεφωνικά στο 2289022218.
5. Λαμβάνοντας υπόψη αφενός, την απήχηση και την αμεσότητα που έχουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο κοινό και αφετέρου το εύρος των αναγνωστών, ακροατών και θεατών που διαθέτει το κάθε μέσο, παρακαλούμε για την έγκαιρη ενημέρωση του κοινού.
6. Αλιευτικός Σύλλογος που κοινοποιείται το παρόν, παρακαλείται όπως μεριμνήσει για την έγκαιρη και άμεση ενημέρωση των επαγγελματιών αλιέων μελών του.
7. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας και πιστεύουμε ότι η προσπάθεια αυτή που καταβάλλεται από Υπηρεσία μας για την ενημέρωση των πολιτών, να αποδώσει στο μέγιστο βαθμό.

Translate »
error: Content is protected !!