ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ: ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΓΙΑ 3 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα του λιανεμπορίου και των εμπορικών καταστημάτων. Η σχετική σταθερή επιδημιολογική κατάσταση της χώρας φέρνει ως πιθανότερη εκδοχή το άνοιγμα των καταστημάτων στις κατηγορίες ένδυσης, υπόδησης και κοσμημάτων, την προσεχή Δευτέρα 18 Ιανουαρίου.

Το «πράσινο φως» για το άνοιγμα των παραπάνω καταστημάτων αναμένεται να δώσει την προσεχή Παρασκευή η επιτροπή των ειδικών λοιμωξιολόγων.

Τα κομμωτήρια θα βρίσκονται στο τραπέζι της συζήτησης, όμως δεν θα ανοίξουν μαζί με τα καταστήματα, καθώς οι ειδικοί δεν θέλουν να πάμε σε μαζικό άνοιγμα. Επίσης, δεν πρόκειται να ανοίξουν την επόμενη εβδομάδα Γυμνάσια και Λύκεια στα οποία θα συνεχιστεί η μέθοδος της τηλεκπαίδευσης. 

Πως θα ψωνίζουν οι καταναλωτές

Τα ψώνια θα γίνονται με το σύστημα click away, αλλά και με το click in shop  από την Δευτέρα,  με SMS και κωδικό 2 στο 13033. Το σύστημα click in shop προβλέπει τη δυνατότητα αγορών από τους καταναλωτές με τη διαδικασία ραντεβού με τα καταστήματα.

Επίσης, τα ψώνια θα γίνονται με ωράριο το οποίο δε θα είναι μεγαλύτερο των τριών ωρών, ενώ δεν θα επιτρέπεται η μετακίνηση για αγορές εκτός του Δήμου κατοικίας.

Translate »
error: Content is protected !!