Λάκης Γαβαλάς: «Δεν επενδύω πλέον στην Ελλάδα, η Ελλάδα είναι μία μπλόφα»

«Ξαναγυρίζω τώρα στη Μύκονο εμπορικά»

Ο Λάκης Γαβαλάς, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό InStyle. Ο σχεδιαστής μόδας, μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην πορεία της μόδας στην Ελλάδα, στην περίοδο που πέρασε στην φυλακή αλλά και στα αξέχαστα πάρτι που διοργάνωνε στην Μύκονο.

lakis gavalas2607
Ο Λάκης Γαβαλάς

«Ο καθένας θεωρεί ότι κατέχει το εμπορικό κομμάτι, γι’ αυτό και βγαίνει στην αγορά για να διεκδικήσει χρήματα. Εγώ είμαι μέσα στην παγκοσμιοποίηση – αυτό άλλωστε με χαντάκωσε, γιατί τότε αυτό μας υπόσχονταν οι κυβερνήσεις.

gavalas diki mas oikogeneia52595

Προετοιμάστηκα, έκανα μεγάλα κτίρια, μεγάλα καταστήματα, πολύ ακριβά, χωρίς να έχω πάρει χρήματα από το χρηματιστήριο, χωρίς τίποτα, απλώς γιατί πίστεψα σε αυτό. Δεν επενδύω πλέον στην Ελλάδα, η Ελλάδα είναι μία μπλόφα. Αυτό όμως δεν με πτοεί, την αγαπώ για τον ήλιο της, τα 2-3 σουβλατζίδικα, καμιά φορά και για τα μπουζούκια – γιατί αγαπώ και το κιτς. Για να βλέπω και τις διαφορές» ανέφερε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

gavalas2

Στην συνέχεια και μετά από ερώτηση της δημοσιογράφου για την εποχή των πάρτι που διοργάνωνε στην Μύκονο αλλά και για το αν αισθάνθηκε ποτέ την ανάγκη να απομονωθεί, ο σχεδιαστής μόδας απάντησε: «Απομονωνόμουν! Έτσι κι αλλιώς εγώ στη Μύκονο δεν είχα πάει για τα πάρτι. Είχα τρία καταστήματα, οπότε ήμουν μια διεθνής βιτρίνα για τη χώρα μου. Γι’ αυτό και ξαναγυρίζω τώρα στη Μύκονο εμπορικά, γιατί υποσχέθηκα ότι θα κάνω μία εκκαθάριση.

gavalas

Λέμε, για παράδειγμα, ότι μια παραλία είναι βρώμικη. Αν όμως δεν πάμε να μαζέψουμε τα σκουπίδια εμείς, πώς περιμένουμε να καθαρίσει; Το ίδιο κάνω κι εγώ τώρα: επιστρέφω, μαζεύω τα σκουπίδια και τα στέλνω εκεί που πρέπει. […] Δεν ζούσα για τα πάρτι, αν και είμαι ο βασιλιάς των πάρτι. Υπήρχαν 360 μέρες που δούλευα σκληρά».

espressonews.gr


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
%d