Μας έστειλαν προειδοποιητικό e-mail να κατεβάσουμε το άρθρο που δείχνει τις ξαπλώστρες μέσα στην θάλασσα

Εξώδικη Δήλωση – Μηνυτήρια Αναφορά μας απέστειλε ο Δικηγόρος της επιχείρησης στην Παραλία της Ψαρού για το άρθρο στο οποίο παρουσιάσαμε την πραγματικότητα. Ποια είναι αυτή;

Ότι οι ξαπλώστρες τοποθετούνται μέσα στην θάλασσα. Διαβάστε το κείμενο που μας έστειλαν:

Η απάντηση του Δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδημητρακόπουλου ήταν άμεση. Διαβάστε την:

Καλησπέρα σας, η δουλειά ενός δημοσιογράφου δεν απειλείται και δεν εκβιάζεται. Ουκ ολίγες φορές έχω αναφέρει την σημαντικότητα λειτουργίας των επιχειρήσεων που προσφέρουν τα μέγιστα στο νησί μας και σε όλους εμάς που δραστηριοποιούμαστε στο νησί. Όπως η δική σας. Εγώ πρώτος έγραψα ότι δεν έπρεπε να σφραγιστεί εν μέσω σεζόν το κατάστημα.

Οι εικόνες που δημοσιοποιήσαμε είναι σημερινές, αληθινές και πραγματικές. Οι ξαπλώστρες βρίσκονται μέσα στο νερό. Στην θάλασσα. Καμία εμμονή και καμία εμπάθεια. Διαφωνώ απόλυτα με τους χαρακτηρισμούς που μας αποδίδετε.

Αν έχετε τις σχετικές άδειες για να τοποθετείτε τις ξαπλώστρες κατά μήκος της θάλασσας να με ενημερώσετε και θα σας ζητήσω δημόσια συγνώμη για το συγκεκριμένο άρθρο. Φυσικά θα το διαγράψω αν μου στείλετε όλες αυτές τις άδειες. Και φυσικά θα σας ζητήσω δημόσια συγνώμη.

Για το παρόν e-mail σας θα ενημερωθεί άμεσα η Εισαγγελία Σύρου, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών και θα ακολουθήσω και εγώ την νόμιμη οδό για τα όσα μου αναγράφεται παραπάνω τα οποία μου δημιουργούν αίσθημα ανασφάλειας για την δουλειά μου.

Καμία στόχευση, καμία εμμονή, καμία εμπάθεια δεν έχω.

Αν οι εντολείς σας πιστεύουν ότι η λύση είναι να κινηθείτε νομικά εναντίον μου δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Ασκώ το Δημοσιογραφικό μου Λειτούργημα προς ενημέρωση των Πολιτών της Μυκόνου και της Ελλάδος με μεγάλες συνεργασίες μου με Αθηναϊκά ΜΜΕ.

Διατηρώ το Δικαίωμα μου ως Δημοσιογράφος για την Ελευθεροτυπία….

Σας ευχαριστώ

Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: