Με εντολή Δημάρχου Μυκόνου Χρήστου Βερώνη η Άνω Μερά… «ξαναγεννιέται»!!!(Φωτορεπορτάζ)

Μπορεί η νέα Δημοτική Αρχή της Μυκόνου να μην έχει κλείσει τρεις μήνες θητείας όμως όπως όλα δείχνουν η Μύκονος παίρνει πίσω την χαμένη λάμψη της. Φωτεινό παράδειγμα έντονης κινητικότητας είναι το μοναδικό χωριό του νησιού μας, η Άνω Μερά που κυριολεκτικά… ξαναστήνεται από την αρχή!

Ο νέος Δήμαρχος Μυκόνου κ. Χρήστος Βερώνης έχει δώσει μία ξεκάθαρη εντολή σε όλους τους συνεργάτες του: “Να ξαναδώσουμε πίσω στην Άνω Μερά την εικόνα που της αξίζει”. Και αυτό έχει συμβεί τους τελευταίους μήνες με μπροστάρη τον Αντιπρόεδρο της Άνω Μερά κ. Γιάννη Γαλούνη και τους συνεργάτες του.

Η Κοινότητα της Άνω Μεράς, στην μοναδική πλατεία του χωριού ήταν σχεδόν εγκαταλελειμμένη. Μάντρες γκρεμισμένες, υγρασίες που είχαν καταστρέψει εσωτερικά και εξωτερικά το κτίριο, πόρτες και παράθυρα σάπια και τόσα άλλα που μέσα σε λίγα 24ωρα ο νέος Δήμαρχος Μυκόνου κ. Χρήστος Βερώνης και ο Αντιπρόεδρος της Κοινότητας κ. Γιάννης Γαλούνης τα άλλαξαν.

Δείτε φωτογραφίες:

Επιχωματώσεις σε δρόμους που οδηγούν σε παραλίες, στρώσιμο δρόμου προς την Φτελιά, καθαρισμούς σε ρέματα, ρυάκια, δεκάδες αγροτικούς δρόμους, απομάκρυνση ξερών κλαδιών και δέντρων από αμέτρητα σημεία της Άνω Μεράς, συντηρήσεις και επισκευές σε φωτιστικά και τόσα άλλα που η επιμονή και η εμπειρία του Νέου Δημάρχου Μυκόνου κ. Χρήστου Βερώνη είχαν θεαματικά αποτελέσματα.

Δείτε φωτογραφίες:

Η Νέα Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή έδωσε χώρο σε περιβαλλοντικές δράσεις. Όπως η διάσωση υπεραιωνόβιων ελιών που πλέον κοσμούν κεντρικά σημεία του νησιού μας και της Άνω Μεράς. Το σχέδιο είναι πολύ συγκεκριμένο και δεν είναι άλλο η εικόνα της Μυκόνου αλλά και ιδιαίτερα της Άνω Μερά να αλλάξει προς όλες τις κατευθύνσεις. Εξάλλου η εμπειρία και η γνώση του Νέου Δημάρχου Μυκόνου κ. Χρήστου Βερώνη δίνουν σε όλους τους συνεργάτες του την δυνατότητα να μην κάνουν λάθη και να προχωρούν με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Δείτε φωτογραφίες:

Translate »
error: Content is protected !!