Μηταράκης: «Δεν θα δεχθούμε το καθεστώς αυθαιρεσίας στη Μύκονο»

Ότιη κυβέρνηση δεν θα δεχθεί καθεστώς αυθαιρεσίας στη Μύκονο υπογράμμισε σε συνέντευξή του ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης, σημειώνοντας ότι και φέτος το Αστυνομικό Τμήμα του νησιού έχει ενισχυθεί με στελέχη τόσο της οικονομικής αστυνομίας, όσο και του τμήματος εκβιαστών. 

Σε συνέντευξή του σήμερα (12.7) στον ΣΚΑΪ ο Νότης Μηταράκης προανήγγειλε αντιμετώπιση της «ατιμωρησίας της μικρής εγκληματικότητας», αλλά και επανασχεδιασμό του ρόλου της ΕΛ.ΑΣ. σε ό,τι αφορά τη φύλαξη των πανεπιστημίων: «η ΕΛ.ΑΣ. δεν θα κάνει τον θυρωρό».

«Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ένα Αστυνομικό Τμήμα στη Μύκονο με 30 αστυνομικούς. Πέρυσι είχαμε στείλει 84 επιπλέον το καλοκαίρι, φέτος έχουμε στείλει 130, έχουμε στείλει εξειδικευμένα στελέχη και της οικονομικής αστυνομίας και του τμήματος εκβιαστών και της τροχαίας έχει αναβαθμιστεί ήδη η αστυνομική παρουσία πριν αναλάβω εγώ/ Η κυβέρνηση έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα δεχθεί να συνεχιστεί ένα καθεστώς αυθαιρεσίας, που είναι πέραν οποιαδήποτε αμφισβήτησης ότι υπήρξε στη Μύκονο. Έχω την εντυπωση ότι η υπερβολή που έγινε στη Μύκονο, πέρα από τη φέρουσα ικανότητα του νησιού, τελικά θα κάνει κακό στους ιδίους τους επιχειρηματίες της Μυκόνου, γιατί υπάρχουν άλλοι προορισμοί πιο φρέσκοι με λιγότερη επιβάρυνση, και θα κερδίσουν από την τουριστική πίτα» είπε ο κ. Μηταράκης και πρόσθεσε ότι άμεσος στόχος είναι να τελειώσει η θερινή σεζόν χωρίς προβλήματα. 

«Ο πρωθυπουργός είναι ξεκάθαρος και είναι από τα θέματα που μας έχει θίξει, ότι δε θα δεχθεί να συνεχιστεί αυτό το κλίμα ατιμωρησίας», σχολίασε σε άλλο σημείο της συνέντευξης. 

Δείτε τα όσα είπε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη:

Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: