ΜΥΚΟΝΟΣ: ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΓΝΩΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Στους πλειστηριασμούς που έχουν οριστεί για το 2021 περιλαμβάνονται και ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Μύκονο, καθώς και ένα συγκρότημα 14 επαύλεων. 

Συγκεκριμένα πρόκειται για το Mykonian Blue Resort στον Άγιο Στέφανο της Mυκόνου, συνολικής επιφανείας 2.130 τ.μ. χώρων κύριας χρήσης και 250 τ.μ. βοηθητικών χώρων και το συγκρότημα «Villas Armit» που περιλαμβάνει 14 επαύλεις, -οι περισσότερες κατά 50% ολοκληρωμένες- και δύο αποθήκες, στην περιοχή Άνω Mερά. Επισπεύδουσα τους πλειστηριασμούς και για τα δύο ακίνητα είναι η εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων Special Financial Solutions. 

Για το Mykonian Blue Resort ο πλειστηριασμός έχει οριστεί για τις 10 Φεβρουαρίου 2021 και η πρώτη τιμή προσφοράς είναι στα 13 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην έκθεση του πλειστηριασμού αναφέρεται ότι υπάρχουν μεγάλης κλίμακας αυθαιρεσίες, ενώ επισημαίνεται ότι υπάρχει κίνδυνος επιβολής υψηλών προστίμων. 

Τα ακίνητα στο συγκρότημα Villas Armit πλειστηριάζονται ταυτόχρονα, την ίδια ημέρα (10/3/2021) και ώρα, με διαφορετική τιμή πρώτης προσφοράς και ιδιαίτερη για κάθε ακίνητο κατακύρωση. Συνολικά η τιμή πρώτης προσφοράς ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ.

Translate »
error: Content is protected !!