Μύκονος: Οι κλοπές στο νησί «γέννησαν» κατάστημα εκμίσθωσης θυρίδων θησαυροφυλακίου!

Μέχρι σήμερα ξέραμε ότι οι θυρίδες θησαυροφυλακίου φιλοξενούνται σε ειδικά φυλασσόμενους χώρους, κυρίως στα υπόγεια των τραπεζών. Στη Μύκονο, δυο επιχειρηματίες είχαν μια πρωτότυπη ιδέα για τους τουρίστες και τους κατοίκους του νησιού. Δημιούργησαν το πρώτο στην Ελλάδα κατάστημα εκμίσθωσης θυρίδων θησαυροφυλακίου για όσους αισθάνονται ανασφάλεια, όταν μεταφέρουν μαζί τους αντικείμενα αξίας. 

Σχεδιασμένο να προσφέρει συνθήκες απόλυτης ασφάλειας για τους πελάτες που επιθυμούν να προστατέψουν από ακριβά κοσμήματα, ρολόγια και άλλα αξεσουάρ, μέχρι έγγραφα, και μετρητά, το πρώτο κατάστημα άνοιξε ο κ. Χάρης Μαριόλης και ομάδα επιχειρηματιών. Η εταιρία SafeBox (διακριτικός τίτλος Sbox) είναι αδειοδοτημένη και εποπτευόμενη από την ΤτΕ αλλά και από το Αρχηγείο της Ελληνική Αστυνομίας.

Το συγκεκριμένο κατάστημα δημιουργήθηκε στη Μύκονο με απώτερο στόχο τη μείωση της μάστιγας των κλοπών στο νησί και τη βελτίωση της καθημερινότητας τουριστών και κατοίκων.

Με προηγμένα συστήματα ασφάλειας, εξειδικευμένα μέτρα προστασίας, έμπειρο προσωπικό και προηγμένες εγκαταστάσεις που προστατεύονται από τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα ασφαλείας, έναντι κινδύνων όπως φυσικά φαινόμενα, καθώς και από ανθρώπινες, παραβατικές ενέργειες. Το κατάστημα θα λειτουργεί όλο το 24ωρο και θα υπάρχει 24ωρη συνεχής φύλαξη από ηλεκτρονικά συστήματα και από ιδιωτική ασφάλεια, ειδικά εκπαιδευμένη.

Translate »
error: Content is protected !!