Ντροπή! Άδειαζε τα μπάζα στην Ελιά σε πεντακάθαρους κάδους(Φωτό+Βίντεο)

Δυστυχώς ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού στην Μύκονο δεν ενδιαφέρεται για το περιβάλλον μας, την γενική εικόνα μας και την καθαριότητα την οποία εμείς καθημερινά την… βρωμίζουμε!

Η Ατομική Ευθύνη είναι μάλλον λέξεις οι οποίες δεν είναι γνωστές στην Μύκονο. Τρανό παράδειγμα το περιστατικό που συνέβη το πρωί στην Παραλία της Ελιάς. Όπου αλλοδαπός εργάτης, που ακολουθούσε εντολές εργολάβου είχε βάλει μπάζα σε μαύρες μικρές σακούλες σκουπιδιών και ήταν έτοιμος να τις παρατήσει στους κάδους οι οποίοι μόλις είχαν καθαριστεί και αδειάσει από τα συνεργεία του Δήμου Μυκόνου.


Εκείνη την στιγμή περνούσε από το σημείο ο Δημοσιογράφος του XploreMykonosNews.Gr, Γιώργος Παπαδημητρακόπουλος ο οποίος ρώτησε τον εργάτη – ο οποίος δεν έφταιγε, ακολουθούσε εντολές – γιατί το κάνει αυτό; Ο εργάτης δεν ήξερε τι να απαντήσει, κάλεσε τον εργολάβο – κάτι που ζήτησε ο Δημοσιογράφος – και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα πήρε και έφυγε. Δείτε τις φωτογραφίες που οι σακούλες ξανά μπαίνουν στο βανάκι:

Δείτε στο χαρακτηριστικό βίντεο του Γιώργου Παπαδημητρακόπουλου και του Xplore Mykonos News πόσες σακούλες με μπάζα ήταν μέσα στο βανάκι και οι οποίες θα κατέληγαν μπροστά από τους κάδους. Σε ένα σημείο όπου στέκονται εκατοντάδες τουρίστες αφού λίγα μέτρα μακριά βρίσκεται η στάση του λεωφορείου.

Translate »
error: Content is protected !!