“Οι Απαιτήσεις Τουρίστριας για Αποθήκευση Αντικειμένων στη Θυρίδα του Θησαυροφυλακίου που Χρησιμοποίησε Διάσημος Αστέρας του Χόλιγουντ”

Η επιθυμία του να νιώθουμε κοντά στους αγαπημένους μας ήρωες της σκηνής μπορεί να διατυπωθεί με πολλούς περίεργους τρόπους.

Ωστόσο, ένα πρόσφατο αίτημα που έλαβε η διοίκηση ενός ξενοδοχείου που συνεργάζεται με την Sbox και παρέχει δωρεάν θυρίδες θησαυροφυλακίου στους πελάτες του,  βγήκε από το καθιερωμένο σενάριο.

Μια τουρίστρια από το εξωτερικό απαιτούσε η διοίκηση του ξενοδοχείου να μεσολαβήσει με την εταιρία ώστε να αποθηκεύσει τα προσωπικά της αντικείμενα στην ίδια θυρίδα θησαυροφυλακίου που χρησιμοποίησε διάσημος Αστέρας του Χόλιγουντ. Αυτό δεν ήταν μια συνηθισμένη αίτηση για αποθήκευση αντικειμένων. Επιθυμούσε να νιώσει πως τα πράγματά της βρισκόταν στον ίδιο χώρο με αυτά του αγαπημένου της αστέρα, ώστε να νιώθει την ψυχική παρουσία του κοντά της.

Η διοίκηση της επιχείρησης δε μπόρεσε να διευθετήσει ωστόσο το αίτημα καθώς η Sbox διατηρεί άκρως απόρρητες τις πληροφορίες για τους πελάτες της και δεν επιβεβαιώνει ποιος έχει επισκεφθεί το κατάστημα στην Αργύραινα.

Αν και η προσπάθειά της μπορεί να μην έχει αποδειχθεί επιτυχής, δείχνει την ανθρώπινη επιθυμία  για σύμπραξη, ακόμη και μέσα από συμβολικές πράξεις όπως η αποθήκευση αντικειμένων στην ίδια θυρίδα με έναν αγαπημένο διάσημο άνθρωπο.

Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: