Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Έδωσαν 110,000 ευρώ για το γήπεδο μπάσκετ στην Λάκκα και ξέβαψε με την πρώτη βροχή(Φωτό+Βίντεο)

Είναι απίστευτο όταν τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων σπαταλιόνται χωρίς καμία σκέψη και ενδιαφέρον από τις αρμόδιες αρχές.

Είναι απίστευτο να δίνονται 110,000 ευρώ για να φτιάξουν πρόχειρα και κακά έναν χώρο που καθημερινά παίζουν μικρά παιδιά.

Κάπως έτσι έγινε και στην περίπτωση της “πλήρης επισκευής” των αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή Λάκκα στην Χώρα της Μυκόνου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Δεν πέρασε ούτε ένας μήνας από την… επισκευή των εγκαταστάσεων και το γήπεδο στην Λάκκα είναι σε κακή κατάσταση. Αφού όπως μας λένε κάτοικοι της περιοχής τα υλικά που χρησιμοποίησαν ήταν κακής ποιότητας αλλά και ότι έγινε έγινε με μεγάλη προχειρότητα. Με την πρώτη ψιλή βροχή το πάτωμα ξέβαψε ενώ κατά μήκος και πλάτος του γηπέδου έχουν σημειωθεί φθορές οι οποίες δεν δικαιολογούνται.

Κοιτάξτε σε τι κατάσταση είναι το γήπεδο λίγα 24ωρα μετά από την επισκευή του:

Δείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο XploreMykonosNews.Gr την σύμβαση που υπεγράφη και η οποία αναγράφει το αστρονομικό ποσό των 110,000 ευρώ για να φτιάξουν απλά ένα δάπεδο (το οποίο ξέβαψε ήδη), τις μπασκέτες, τα φώτα και τον περιβάλλοντα χώρο στον οποίο ακόμα δεν έχουμε δει τα φυτά που έλεγαν ότι θα φυτέψουν.

Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: