Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση της Ποιητικής Συλλογής του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδημητρακόπουλου (Φωτορεπορτάζ)

Περισσότερα από 80 άτομα τίμησαν με την παρουσία τους χθες τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδημητρακόπουλο στην Πρώτη του παρουσίαση της Ποιητικής του Συλλογής με τίτλο Ηδονής Ομολογία από τις εκδόσεις Πηγή, στον πανέμορφο και μοναδικό κήπο του Καλλιτεχνικού Σταθμού της ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (Α.Σ.Κ.Τ.)

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου φώτισε με την αγνή και αληθινή παρουσία της όλους τους παρευρισκόμενους ενώ συγκίνησε όταν διάβασε ποίημα που της… “ξύπνησε” μνήμες.

Στο τραπέζι της παρουσίασης συμμετείχαν:

Ο Δομήνικος Δημήτριος Κουκάς ένας σπουδαίος καλλιτέχνης που με την αισθαντική φωνή του απήγγειλε κάποια απο τα ποιήματα του Γιώργου Παπαδημητρακόπουλου.

Ο Δημήτριος Μυλωνάδης ο οποίος ήρθε από το Λονδίνο, ένας ειδικευμένος εργοθεραπευτής διεθνούς αναγνώρισης στον τομέα της νευροανάπτυξης και διαταραχών σε παιδιά και εφήβους.

Όμως το μεγαλύτερο ευχαριστώ ο δημοσιογράφος και συγγραφέας το έδωσε στο στήριγμα του, τον άνθρωπο του, που δεν έκατσε λεπτό για να πάνε όλα τέλεια – όπως και πήγαν – συντόνισε και διαχειρίστηκε τα πάντα με ακρίβεια, τον Στέφανο Τσίρο.

Δείτε στιγμιότυπα από την χθεσινή εκδήλωση:

Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: