Ρεπορτάζ: Καταγγελίες κατοίκων για τον ανύπαρκτο φωτισμό στην παραλία της Ελιάς

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΜΜΕΝΕΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΕΛΙΑ
ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Αισθάνομαι Ενεργός Πολίτης.

Πήρα την Πρωτοβουλία ως Μόνιμος Κάτοικος της Μυκόνου, ως ένας άνθρωπος που δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στο Νησί να συγκεντρώσω Υπογραφές από τους Κατοίκους και τους Επιχειρηματίες της ευρύτερης Περιοχής της Ελιάς για την άμεση τοποθέτηση των σπασμένων/χαλασμένων λαμπών στον Κεντρικό Και Μοναδικό δρόμο για την Παραλία της Ελιάς ! Γνωρίζω – και το πιστεύω – ότι ο κάθε Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος, η κάθε Υπηρεσία (στην συγκεκριμένη περίπτωση το ΔΕΔΔΗΕ) μπορεί να μην γνωρίζει 100% τα θέματα που απασχολούν εμάς του Πολίτες, όμως εμείς από την πλευρά μας τι κάνουμε ;

Δεν βοηθάει απλά μια δημοσίευση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Δεν βοηθάει απλά ένα τηλέφωνο στην αρμόδια υπηρεσία για την σχετική ενημέρωση. Χρειάζεται ομαδική κινητοποίηση και φυσικά να αποσταλούν τα απαραίτητα έγγραφα προς τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Γνωστοποίησα στις 23.11.20 στον Δήμο Μυκόνου (υπόψιν του κ. Δημάρχου κ. Κουκά και του κ. Αντιδημάρχου κ. Ζουγανέλη-Μπαλτά) και στο ΔΕΔΔΗΕ ΣΥΡΟΥ ΚΑΙ ΜΥΚΟΝΟΥ τα πολύ σοβαρά θέματα με τον Ηλεκτροφωτισμό που αντιμετωπίζουμε όσοι διαμένουμε στην Περιοχή Ελιά. Θέλω να πιστεύω ότι τώρα έχουν ενημερωθεί ΕΠΙΣΗΜΑ οι αρμόδιες υπηρεσίες και ότι άμεσα όταν οδηγάμε/περπατάμε προς το σπιτι μας ή την δουλειά μας – ανεξάρτητα αν είναι καλοκαίρι ή χειμώνας – θα μπορούμε να το κάνουμε με την απαραίτητη ασφάλεια. Υ.Γ.: Όσοι αντιμετωπίζετε παρόμοια θέματα απο τον καναπέ μας δεν θα λύσουμε τίποτα. Είμαι εδώ να βοηθήσω εθελοντικά όσους χρειάζονται την βοήθεια μου και την υποστήριξη μου.

Ο μήνας σήμερα έχει 25.12.20 και δεν έχω λάβει καμία απάντηση τηλεφωνική ή μέσω email !

Translate »
error: Content is protected !!