Σαμψούνη-Καμμή: Πως ισοπέδωσαν μια ολόκληρη παράταξη για το προσωπικό τους πολιτικό όφελος

Για πολλά χρόνια ήταν η ουσία της Αντιπολίτευσης στην Μύκονο, ήταν οι δυο γυναίκες οι οποίες με κάθε τους αναφορά για τα πολιτικά τεκταινόμενα του νησιού μας έπιαναν… <<φωτιά>>. Ήταν η μεγάλη και έντονη διάφορα στα Δημοτικά Συμβούλια.

Στο πρόσωπο τους ολόκληρη η παράταξη <<Μαζί Για Την Μύκονο>> είχε δει τις γυναικες οι οποίες αντιπροσώπευαν κάτι πολύ διαφορετικό. Όμως αυτό δεν κράτησε πολύ.

Στην πορεία αυτό άλλαξε. Θα μπορούσε κάποιος να πει όλα άλλαξαν μέσα σε μία νύχτα. Η… <<ιδεολογία>> τους που τόσο στήριζαν ξαφνικά φάνηκε ότι δεν υπήρχε ποτέ.

Και οι δυο έκαναν μια στροφή 180 μοιρών και στεναχώρησαν πολλούς. Όλο αυτό το διάστημα σύμφωνα με πληροφορίες τόσο η Κυρία Άννα Καμμή όσο και η Κυρία Ντίνα Σαμψούνη βρισκόντουσαν σε οργασμό σκέψεων για τις τελικές τους αποφάσεις.

Οι κινήσεις τους είχαν ως αποτέλεσμα η Παράταξη που τόσο μεθοδικά και ρομαντικά είχε δημιουργηθεί από Μυκονιάτες να ανακοινώσει πρόσφατα ότι δεν θα συμμετέχει σε αυτές τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Το παρασκήνιο έντονο όμως κανείς δεν ήθελε να δημοσιοποιήσει τα εσωτερικά τους. Παρόλα αυτά οι πληροφορίες έφθαναν στις δημοσιογραφικές πηγές αδιακόπως. Καμία απο τις δυο κύριες δεν ήθελε να συνεχίσουν να εκπροσωπούν την Παράταξη αφού και οι δυο είχαν πάρει τις αποφάσεις τους και είχαν βρει μία σίγουρη στέγη για τα προσωπικά τους πολιτικά οφέλη.

Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: