ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΑ, ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΑ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ;

Ανακοινώσεις με τις αποφάσεις της κυβέρνησης για το λιανεμπόριο, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια θα γίνουν σήμερα το απόγευμα 8 Ιανουαρίου από τον Νίκο Χαρδαλιά, υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσης για την πανδημία του κορωνοϊού.

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, με μία απόφαση που δεν είναι ομόφωνη, οι ειδικοί εισηγούνται στην κυβέρνηση το άνοιγμα των Δημοτικών και των Νηπιαγωγείων και στις «κόκκινες» περιοχές. Οι λοιμωξιολόγοι της Επιτροπής, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, συζήτησαν διεξοδικά το ζήτημα και κατέληξαν σε αυτή την πρόταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ethnos.gr, η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα και της σημερινής (8/1) σύσκεψης των ειδικών για τα επιδημιολογικά δεδομένα του κορωνοϊού, που θα αφορούν κυρίως στο άνοιγμα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Έτσι, ο Νίκος Χαρδαλιάς, αναμένεται να δώσει απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα που αφορούν τη συνέχεια ή όχι του lockdown. Τα μέχρι τώρα δεδομένα, ουσιαστικά φρενάρουν τις αρχικές προθέσεις των Αρχών που επιθυμούσαν την άρση του, καθώς τόσο τα ενεργά κρούσματα, όσο οι διασωληνωμένοι, αλλά και τα στοιχεία που δίνουν τα Πανεπιστήμια σχετικά με το ιικό φορτίο στα λύματα Αττικής και Θεσσαλονίκης, δεν αφήνουν περιθώρια.

Translate »
error: Content is protected !!