ΣΟΚ! Πετσέτες, μωρομάντηλα και τόνοι από λίπη εστιατορίων στις αποχετεύσεις του νησιού (Φωτό)

Σοκαριστικές είναι οι φωτογραφίες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το XploreMykonosNews.Gr με τα ευρήματα των υπαλλήλων της ΔΕΥΑΜ μετά από την απόφραξη αποχέτευσης στον Γιαλό.

Μάλλινες πετσέτες, μωρομάντηλα, μπιμπιλίνα και τεράστιες ποσότητες από λίπη εστιατορίων φρακάρουν το αποχετευτικό σύστημα της Μυκόνου.

Δυστυχώς ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι το αποχετευτικό σύστημα στην Ελλάδα δεν μπορεί να υποστηρίξει και να επεξεργαστεί αυτού του είδους τα σκουπίδια κάποιοι δεν μπορούν να υπακούσουν και αδιαφορώντας για τις συνέπειες κάνουν του… κεφαλιού τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ότι συνέβη χθες στον Γιαλό με τους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΜ και τον Πρόεδρο της Υπηρεσίας κ. Φραντζέσκο Βιγλιάρη να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και μέσα σε λιγότερο από δύο ώρες το πρόβλημα να έχει αντιμετωπιστεί.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και αρκετό καιρό η ΔΕΥΑΜ έχει δώσει εντολή στους υπαλλήλους της και στα εξωτερικά συνεργεία που συνεργάζεται να καθαρίζουν κάποια από τα κεντρικά φρεάτια όχι μία αλλά δύο φορές την ημέρα λόγω του όγκου σκουπιδιών που δέχονται.

Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: