Τα χρώματα των Κυκλάδων επιστρέφουν στην Μύκονο με απόφαση Δημάρχου Χρήστου Βερώνη(Φωτορεπορτάζ)

Τον τελευταίο μήνα γίνεται μία τεράστια προσπάθεια το λευκό και το μπλε να επανέλθει στον Παραδοσιακό Οικισμό της Χώρας Της Μυκόνου. Ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Χρήστος Βερώνης θέλει η Μύκονος να επανέλθει στο εκτυφλωτικό λευκό της, με τις μπλε πινελιές σε πόρτες και παράθυρα και το φως του ελληνικού ήλιου να ακτινοβολεί όπως ακτινοβολούσε για δεκαετίες παλαιότερα. Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι η παραδοσιακή και Κυκλαδίτικη εικόνα της Μυκόνου είναι διάσημη σε όλο τον πλανήτη, έχει γεμίσει τουριστικούς οδηγούς και φωτογραφικά λευκώματα, έχει εμπνεύσει ποιητές, ζωγράφους και περιηγητές και έχει θρέψει όνειρα ιδανικών διακοπών.

Ο νέος Δήμαρχος Μυκόνου με μπροστάρη τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας κ. Δημήτρη Κουτσούκο έχουν καταφέρει μέσα σε λίγες εβδομάδες πολλοί ιδιοκτήτες οικιών και καταστημάτων να έχουν απομακρύνει τις μαύρες αποχρώσεις, να έχουν φρεσκάρει με φωτεινό λευκό δρόμους και τοίχους και να έχουν επιμεληθεί επαρκώς τα ακίνητα τους.

Στην παρακάτω φωτογραφία ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Δημήτρης Κουτσούκος:

Αν κάποιος περπατήσει στο νησί μας θα δει ότι πολλά καταστήματα και σπίτια έχουν ακολουθήσει τις οδηγίες και συμβουλές του νέου Αντιδημάρχου.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες του XploreMykonosNews.Gr:

Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Δημήτρης Κουτσούκος σύμφωνα με πολύ καλά διασταυρωμένες πηγές καθημερινά περπατά, συνομιλεί και συμβουλεύει κατοίκους και επιχειρηματίες για την αλλαγή του Παραδοσιακού Οικισμού προς μία πιο φωτεινή και πιο παραδοσιακή εικόνα. Ταυτόχρονα μέσω των Κοινωνικών του Δικτύων προσκαλεί και ενημερώνει για διάφορα θέματα της αρμοδιότητας του.

Δείτε κάποιες από τις δημοσιεύσεις του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας κ. Κουτσούκου:

Translate »
error: Content is protected !!