Χρήστος Βερώνης: “Ευχαριστώ από καρδιάς τον αγαπητό συνάδελφο, Δήμαρχο Ζακύνθου…”

Ο Δήμαρχος Μυκόνου, κ. Χρήστος Βερώνης ευχαρίστησε δημόσια μέσω ανάρτησης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Δήμαρχο Ζακύνθου κ. Γιώργο Στασινόπουλο για την ανταπόκριση στην πρόσκλησή του για την έλευση της ιστορικής Φιλαρμονικής του Δήμου Ζακύνθο στο νησί μας.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση του κ. Βερώνη:

“Ευχαριστώ από καρδιάς τον αγαπητό συνάδελφο,Δήμαρχο Ζακύνθου κ. Γιώργο Στασινόπουλο, που με αμεσότητα και ευγένεια ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μου για την έλευση της ιστορικής Φιλαρμονικής του Δήμου Ζακύνθου στη Μύκονο, προκειμένου να πλαισιώσει μελωδικά τις θρησκευτικές και εθνικές μας εκδηλώσεις.

Τη δημοτική Φιλαρμονική Ζακύνθου συνοδεύει αντιπροσωπεία αιρετών και στελεχών του Δήμου Ζακύνθου με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Τουρισμού και τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας.

Η δημοτική Φιλαρμονική Ζακύνθου αποτελεί την εξέλιξη του αρχαιότερου ελληνικού μουσικού φορέα, της “Μπάντας” Ζακύνθου που ιδρύθηκε το 1816 και άνοιξε το κεφάλαιο της ιστορίας των ελληνικών φιλαρμονικών.
Αυτό το εξαιρετικό μουσικό σύνολο ,την Κυριακή της Ορθοδοξίας μετά τις Θρησκευτικές Εκδηλώσεις θα μας χαρίσει μελωδικές στιγμές στο Γιαλό και τη Δευτέρα 25 Μαρτίου την ημέρα εορτασμού της Εθνικής μας Επετείου, παιανίζοντας συμβατήρια θα δώσει το ρυθμό στην παρέλαση.

Εκ μέρους των Μυκονιατών ευχαριστώ όλους τους ζακυνθινούς φίλους που μας τιμούν με την παρουσία τους και σηματοδοτούν την απαρχή μιας περιόδου στενών σχέσεων συνεργασίας και φιλίας μεταξύ Μυκόνου και Ζακύνθου.
Ευχαριστώ επίσης τις Μυκονιάτισες και τους Μυκονιάτες που για άλλη μία φορά εκδήλωσαν τη γενναιοδωρία τους και τη φιλόξενη διάθεσή τους , καλύπτοντας το σύνολο της δαπάνης παραμονής των φίλων Ζακυνθινών στο νησί μας…”

Translate »
error: Content is protected !!