Χρήστος Βερώνης. Μέσα σε λίγες εβδομάδες έδωσε ζωή και αίγλη στα κτίρια του Δήμου Μυκόνου (Φωτό)

Μπορεί η Νέα Δημοτική Αρχή να μην έχει κλείσει τρεις μήνες θητείας όμως όπως όλα δείχνουν ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Χρήστος Βερώνης έχει δώσει σε όλους τους συνεργάτες του μία ξεκάθαρη εντολή: “Να αλλάξουν όλα…”, σύμφωνα με πολύ καλά διασταυρωμένες πηγές μας ο ίδιος ο Δήμαρχος θέλησε να αλλάξει μέσα σε λίγα 24ωρα μετά και από την εγκατάσταση του στον Δημαρχιακό Θώκο την εικόνα όλων των κτιρίων του Δήμου Μυκόνου. Το Δημαρχιακό Μέγαρο και το Ιστορικό Κτίριο του Μαύρου ήταν μόνο η αρχή…

Δείτε φωτογραφίες από την σημερινή τους κατάσταση:

Η ανακαίνιση, η συντήρηση και η επισκευή όλων των κτιρίων έχει ήδη μπει σε μία σειρά και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όλα τα κτίρια που στεγάζουν το προσωπικό και τις υπηρεσίες του Δήμου Μυκόνου θα εμφανίζουν μία εντελώς διαφορετική εικόνα που είχαμε συνηθίσει.

Το κτίριο που στεγάζεται η ΔΕΥΑΜ είναι μία χαρακτηριστική υπόθεση. Ο Δήμαρχος Μυκόνου γνωρίζοντας την κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει το συγκεκριμένο κτίριο έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε αρχικά να ανακατασκευάσει και να προχωρήσει στην πλήρη αποκατάσταση της την ταράτσα του κτιρίου της ΔΕΥΑΜ σχεδόν 150 τ.μ.. Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι λόγω της μη συντήρησης και επιδιόρθωσης της ταράτσας εδώ και πολλά χρόνια το κτίριο έμπαζε νερά και εντός των γραφείων της υπηρεσίες – για όποιον την είχε επισκεφθεί – οι τοίχοι ήταν γεμάτοι υγρασία και αρκετά κομμάτια είχαν αποκολληθεί.

Δείτε φωτογραφίες από την σημερινή της εικόνα:

Translate »
error: Content is protected !!