Χρήστος Ελευθερίου: Σας υπόσχομαι ότι θα εργαστώ όπως έχω μάθει έως σήμερα με όλες μου τις δυνάμεις, για να κάνουμε τη Μύκονο Πρώτη Ξανά με το Χρήστο Βερώνη!

Μυκονιάτισσες, Μυκονιάτες,

Στις επικείμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, αποφάσισα να διεκδικήσω την ψήφο σας, με σκοπό να συνεισφέρω στη βελτίωση της καθημερινότητας μας στο νησί που μεγαλώσαμε, ζούμε και δραστηριοποιούμαστε.

Η απόφασή μου βασίστηκε στην επιθυμία μου να μετουσιώσω τις γνώσεις στο αντικείμενο μου σε δυναμικές προτάσεις για το νησί μας.

Επιτρέψετε μου να σας πω επιγραμματικά λίγα λόγια για μένα.

  • Κατάγομαι από την Άνω Μερά, είμαι 37 χρονών και έχω μια κόρη.
  • Κατά την εφηβική μου ηλικία και στην πορεία των νεανικών μου χρόνων εργάστηκα στον κλάδο του τουρισμού, μιας και η οικογένεια μου λειτουργούσε το Hotel Ano Mera.
  • Σήμερα, δραστηριοποιούμαι στον τομέα των επιβατικών μεταφορών και είμαι ιδιοκτήτης της εταιρείας με την επωνυμία Blueline Μονοπρόσωπη Α.Ε. (Μπλου Λάιν), η οποία διαθέτει στόλο 30 λεωφορείων και απασχολεί 60 άτομα προσωπικό.
  • Tο 2022 οι συνάδελφοί μου με τίμησαν και με εξέλεξαν πρόεδρο του Σωματείου Επιβατικών Μεταφορών Μυκόνου, το οποίο σήμερα αριθμεί 150 μέλη. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό Σωματείο, όπου με άξονες την πολυφωνία και τη χρηστή διοίκηση, επιτύχαμε να  επιλύσουμε προβλήματα που αντιμετώπιζε για δεκαετίες τόσο ο κλάδος, όσο και το νησί της Μυκόνου.

Σας υπόσχομαι ότι θα εργαστώ όπως έχω μάθει έως σήμερα: με όλες μου τις δυνάμεις, για να κάνουμε τη Μύκονο Πρώτη Ξανά με το Χρήστο Βερώνη!

Translate »
error: Content is protected !!