Επίσημο: Η Ελληνική Αστυνομία αισθάνεται και είναι σέξυ

    Η Ελληνική Αστυνομία κάνει σοβαρές προσπάθειες να πιάσει τα μηνύματα της εποχής και να συμβαδίσει με τα νέα δεδομένα. Και κάνει και χρήση των social media, άλλοτε λιγότερο και άλλοτε περισσότερο επιτυχημένα.

    Στη νέα ανάρτηση που ανέβηκε στο twitter, η ΕΛΑΣ συμμετέχει στο hastag #σέξυ_είναι, όπου ο κάθε χρήστης αναρτά την δική του αντίληψη για το τι είναι σέξυ. Μάλιστα το συγκεκριμένο hastag τρεντάρει πολύ ψηλά σήμερα στο ελληνικό twitter.

    Για τους ανθρώπους της Ελληνικής Αστυνομίας σέξυ είναι η εικόνα της Suzuki Hayabusa, η οποία εδώ και κάποιο καιρό βρίσκεται σε υπηρεσία.

    Με τρομακτικές επιταχύνσεις και τελική ταχύτητα που ξεπερνάει κατά πολύ τα 300 χλμ./ώρα, η Hayabusa μπορεί να γίνει ο εφιάλτης των «κοντράκηδων» και όσων παρανόμων πιστεύουν ότι θα ξεφύγουν από το νόμο.

    Η Suzuki Hayabusa της Ελληνικής Αστυνομίας είναι πρώτης γενιάς και για πολλούς ήταν η καλύτερη «Busa» που φτιάχτηκε ποτέ. Με τετρακύλινδρο κινητήρα 1.300 κ.εκ. και ιπποδύναμη που ξεπερνά τους 170 ίππους η μοτοσικλέτα παραμένει μια από τις ταχύτερες που κυκλοφορούν στους δρόμους.

    Η Suzuki το 2022 παρουσίασε την 3η γενιά του μοντέλου με ισχύς 190 ίππους και κορυφαία ηλεκτρονικά συστήματα που την κάνουν ακόμα πιο γρήγορη και ασφαλέστερη.

    Translate »
    error: Content is protected !!