2ο Mykonos Running Festival – Το Sbox στην τριήμερη εμπειρία!

Η Μύκονος ετοιμάζεται για το 2ο Mykonos Running Festival, την τριήμερη δρομική γιορτή που θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 24 Σεπτεμβρίου. Το φεστιβάλ που έχει καθιερωθεί ως θεσμός δεν περιλαμβάνει μόνο αθλητικούς αγώνες, αλλά και πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις, δημιουργώντας ένα μοναδικό περιβάλλον για όλους.

Η εταιρία Sbox, γνωστή για την αγάπη της προς τον αθλητισμό και την υποστήριξη της σε αθλητές συμμετέχει ως επίσημος χορηγός.
Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρία  ανακοινώνει ότι όλοι οι δρομείς που συμμετέχουν στο φεστιβάλ μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις θυρίδες Θησαυροφυλακίου της Sbox από τις 21 έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2023 χωρίς καμία χρέωση. Με αυτόν τον τρόπο, η Sbox επιθυμεί να στηρίξει και να ενθαρρύνει το αίσθημα ασφάλειας στους δρομείς κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.
Επιπλέον, η Sbox θα προσφέρει απο μια ετήσια συνδρομή για μια θύρα Θησαυροφυλακίου μεγάλου μεγέθους στους νικητές (1ο, 2ο, 3ο) όλων των κατηγοριών που διαμένουν μόνιμα στη Μύκονο. Αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί ένα πρόσθετο κίνητρο για τους αθλητές, προσφέροντάς τους μια πρακτική και ασφαλή λύση για τη φύλαξη των πολύτιμων αντικειμένων τους.
Το Mykonos Running Festival αναμένεται να προσελκύσει πλήθος αθλητών και επισκεπτών, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία και έναν αξέχαστο αθλητικό προορισμό.
 Η συνεργασία με την Sbox ενισχύει αυτήν την εμπειρία, προσφέροντας λύσεις ασφαλούς φύλαξης για τους αθλητές και προβάλλοντας την αγάπη για τον αθλητισμό, καλώντας τους συμμετέχοντες να επικοινωνήσουν ώστε να εξασφαλίσουν την απόλυτη ασφάλεια για τη φύλαξη των αντικειμένων τους και να έχουν σε αυτά εικοσιτετράωρη πρόσβαση.
Τρόποι επικοινωνίας:
 Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.safebox.gr ή επικοινωνήστε στο +30 228 902 5739 (8.00 – 20.00 καθημερινά), +30 697 099 4903
ή μέσω email στη διεύθυνση info@safebox.gr.

Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: