
Σοκ έχει προκαλέσει στη Νάξο το τραγικό τροχαίο που συνέβη το βράδυ της Τετάρτης στον κεντρικό επαρχιακό δρόμο Χώρας – Χαλκείου σε βενζινάδικο που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό 52χρονου από το Φιλώτι.
Όπως αναφέρουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες του naxostimes.gr ο άτυχος 52χρονος μετά το τροχαίο και το σοβαρό τραυματισμό του (ανοιχτό κάταγμα τρίτου βαθμού στην αριστερή κνήμη και κάταγμα λεκάνης) διακομίστηκε στο ΚΑΤ με ελικόπτερο.
Εκεί οι γιατροί του νοσοκομείου κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή όμως στάθηκε αδύνατον.
Ο 52χρονος υπέκυψε στα τραύματα του βυθίζοντας στο πένθος το νησί.
Να υπενθυμίσουμε ότι από το τροχαίο ο ανυποψίαστος 52χρονος -που έβαζε βενζίνη στο αγροτικό του- χτυπήθηκε από αυτοκίνητο το οποίο προηγούμενα είχε τρακάρει με άλλο ΙΧ.

Διαβάστε επίσης:
- «Ωνάσηδες» με yacht για μια εβδομάδα: Από ένα ιστιοπλοϊκό, μέχρι το superyacht Breakthrough με τιμές από €2.000 έως €3,5 εκατ.
- Η Εφορία βγάζει «σφυρί» από €1.000 έως €1,247 εκατ. – Μύκονος, Αθήνα, Κρήτη και Χαλκιδική στη λίστα της ΑΑΔΕ
- Romeo Beckham: Ερωτευμένος στη Μύκονο – Χέρι χέρι με την Kim Turnbull στα Ματογιάννια
- Μύκονος: Εντοπίστηκε «καβάτζα» κοκαϊνης – Ήταν έτοιμη για πώληση στην αγορά
- Μύκονος: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Τετάρτη 19/9 σε ακρετές περιοχές