
H Wizz Air λανσάρει νέα καλοκαιρινά δρομολόγια για το 2022 από το αεροδρόμιο Γκάτουικ προς 14 προορισμούς, στους οποίους περιλαμβάνεται η Μύκονος, τα Χανιά, το Φάρο, η Πάλμα, η Λάρνακα, η Κατάνια, η Ποντγκόριτσα, το Τελ Αβίβ και η Φουντσάλ.
Τα νέα δρομολόγια ξεκινούν το Μάρτιο, έπειτα από την προσθήκη 15 καθημερινών σλοτ του αερομεταφορέα στο αεροδρόμιο Γκάτουικ. Επιπλέον, θα εκτελούνται νέες πτήσεις προς Μιλάνο, Ρόμη, Βιέννη, Μπάρι και Νάπολη μέσω της Wizz Air Hungary.
Τα εισιτήρια προσφέρονται προς κράτηση από σήμερα με τιμές που ξεκινούν από 8,99 λίρες.
Τα νέα αυτά δρομολόγια είναι η απόδειξη της δέσμευσής μας να προσφέρουμε συνδέσεις με χαμηλούς ναύλους στους πελάτες μας στο Ην. Βασίλειο, δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Wizz Air UK, Marion Geoffroy.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- «Ωνάσηδες» με yacht για μια εβδομάδα: Από ένα ιστιοπλοϊκό, μέχρι το superyacht Breakthrough με τιμές από €2.000 έως €3,5 εκατ.
- Η Εφορία βγάζει «σφυρί» από €1.000 έως €1,247 εκατ. – Μύκονος, Αθήνα, Κρήτη και Χαλκιδική στη λίστα της ΑΑΔΕ
- Romeo Beckham: Ερωτευμένος στη Μύκονο – Χέρι χέρι με την Kim Turnbull στα Ματογιάννια
- Μύκονος: Εντοπίστηκε «καβάτζα» κοκαϊνης – Ήταν έτοιμη για πώληση στην αγορά
- Μύκονος: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Τετάρτη 19/9 σε ακρετές περιοχές