Διήμερο σεμινάριο φυτικής βαφής νημάτων

ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΥΤΙΚΗΣ ΒΑΦΗΣ ΝΗΜΑΤΩΝ12-13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022 ΜΟΝΗ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ

Στο πλαίσιο λειτουργίας του τμήματος υφαντικής των Εικαστικών Εργαστηρίων της ΚΔΕΠΠΑΜ θα πραγματοποιηθεί διήμερο σεμινάριο φυτικής βαφής νημάτων.

Στο σεμινάριο θα χρησιμοποιήσουμε υλικά από το περιβάλλον της Μυκόνου.Κόστος συμμετοχής 40 ευρώ (περιλαμβάνονται όλα τα υλικά και τα εργαλεία που θα χρειαστείτε.)

Ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων ατόμων ανά τμήμα 5.

1ο τμήμα: 11.00-13.00

2ο τμήμα: 15.00-17.00

Επιμορφωτής Θοδωρής Αναστασάτος.

Βιογραφικό επιμορφωτή:

Γεννημένος από Αυστριακούς και Έλληνες γονείς στη Νέα Υόρκη, σπούδασε Σχέδιο Μόδας στο Central Saint Martins πριν συνεχίσει να εργάζεται για τη Vivienne Westwood στο Λονδίνο και το Τόκιο και αργότερα στον όμιλο Inditex στην Ισπανία. Αυτή τη στιγμή ζει μεταξύ της Μυκόνου και της Αθήνας από όπου σχεδιάζει για τη δική του εταιρεία και εργάζεται με φυτικές βαφές χρησιμοποιώντας παραδοσιακές τεχνικές.

Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr

Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com


Διαβάστε ακόμη:


Translate »
error: Content is protected !!