
Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από το θανατηφόρο τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυού στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και η αδερφή του, Κατερίνα, δεν τον ξεχνά ποτέ.
Σήμερα ο αδικοχαμένος αδερφός της βουλευτού, θα είχε την ονομαστική του εορτή και γι’ αυτό η Κατερίνα Μονογυιού προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία με την εικόνα του Αγίου Γεωργίου, ένα αναμμένο καντήλι και μια κορνίζα του αδερφού της που έφυγε στα 45 του. Στη λεζάντα έγραψε το απολυτίκιο του Αγίου που σήμερα γιορτάζει.

Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας, έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο, που σημειώθηκε το βράδυ της 13ης Ιανουαρίου στη Βούλα, όταν η Ferrari που οδηγούσε για πρώτη φορά, προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Οι Παναγιές των Κυκλάδων: Οι εικόνες, τα θαύματα και οι θρύλοι που ταξιδεύουν αιώνες στο Αιγαίο
- Πώς «θησαύρισε» η ρωσική μαφία στην Ελλάδα
- H EE φέρεται να παρακολουθεί τον ουρανό για UFO – Πιλότοι μιλούν για περιστατικά σε Κύπρο και Μύκονο
- Διακοπές ηλεκτροδότησης στη Μύκονο την Τρίτη 18/8 – Σε ποιες περιοχές