
Τα mega yachts ταξιδεύουν σιγά-σιγά προς την ερημική Πολύαιγο. Το νησάκι με τις γλυκές, άτακτες κατσικούλες να πηγαίνουν από βραχάκι σε βραχάκι και τους λιγοστούς βοσκούς να αγναντεύουν το πέλαγος. Οι βοσκοί είναι και οι μοναδικοί κάτοικοι τον χειμώνα. Περνούν εκεί ατέλειωτες ημέρες και νύχτες μοναξιάς, αισθάνονται όμως ευτυχισμένοι σε αυτόν τον άγριας ομορφιάς τόπο.
Η θάλασσα μπροστά γεμίζει με σκάφη. Ακριβώς όπως το καλοκαίρι που δημιουργείται το αδιαχώρητο από motor yachts και ιστιοφόρα να αράζουν εκεί.
Μύκονος, Πάρος, Σαντορίνη, Πάτμος, κάπου στο ενδιάμεσο η «πρωτόγονη» Πολύαιγος.
Το Νησί της Αποκάλυψης με αυτό το υπέροχο μοναστήρι φαντάζει και πάλι εκπληκτικό.
Κοιτάζω τη βίλα όπου έμεινε ο πρίγκιψ Αγά Χαν και την οποία επισκεπτόταν η εμβληματική (πριν από χρόνια) διευθύντρια της ιταλικής «Vogue» Σοτσάνι με τα πυρόξανθα μαλλιά της να ανεμίζουν στο δυνατό φύσημα του ανέμου.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Οι Παναγιές των Κυκλάδων: Οι εικόνες, τα θαύματα και οι θρύλοι που ταξιδεύουν αιώνες στο Αιγαίο
- Πώς «θησαύρισε» η ρωσική μαφία στην Ελλάδα
- H EE φέρεται να παρακολουθεί τον ουρανό για UFO – Πιλότοι μιλούν για περιστατικά σε Κύπρο και Μύκονο
- Διακοπές ηλεκτροδότησης στη Μύκονο την Τρίτη 18/8 – Σε ποιες περιοχές