
Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός μετά απο πολύ καιρό έκανε και εκείνη απόβαση στην Μύκονο και απο την πρώτη στιγμή φάνηκε να είναι έτοιμη για να διασκεδάσει όσο καλύτερα μπορεί.
Μπορεί η εντυπωσιακή δημοσιογράφος να μην είναι πλέον ζευγάρι με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και ακόμα χειρότερα να μην έκανε αυτό το πολυπόθητο ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor αφού έπρεπε να του ταΐζει τις γάτες, έχει γίνει όμως ένα απο τα πρόσωπα που απασχολούν την επικαιρότητα και ο κόσμος λατρεύει να βλέπει.
Η ίδια άλλωστε είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα και σε κάθε της εμφάνιση μαγνητίζει όλα τα βλέμματα πάνω της και το κάνει μάλιστα με πολύ μεγάλη ευκολία.
Δεν ξέρουμε αν και τα βλέμματα στην Μύκονο στράφηκαν επάνω της ειδικά όταν βγήκε στην παραλία για ηλιοθεραπεία και ίσως και καμιά βουτιά, αυτό που ξέρουμε είναι ότι με μερικά stories που έκανε στο instagram κυριολεκτικά χάζεψε για μια ακόμα φορά τον αντρικό πληθυσμό της χώρας.
Τρανό παράδειγμα το μικρό αλλά εντυπωσιακό βίντεο που μας μοστράρει την ομορφιά της.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Οι Παναγιές των Κυκλάδων: Οι εικόνες, τα θαύματα και οι θρύλοι που ταξιδεύουν αιώνες στο Αιγαίο
- Πώς «θησαύρισε» η ρωσική μαφία στην Ελλάδα
- H EE φέρεται να παρακολουθεί τον ουρανό για UFO – Πιλότοι μιλούν για περιστατικά σε Κύπρο και Μύκονο
- Διακοπές ηλεκτροδότησης στη Μύκονο την Τρίτη 18/8 – Σε ποιες περιοχές