
Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, για επακούμβηση του Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους “ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ” Ν.Π. 10739, στο Ε/Π-Τ/Ρ θαλαμηγό “BLISS” Σημαίας Μάλτας.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δήλωση του Πλοιάρχου του “BLISS”, το οποίο βρισκόταν ελλιμενισμένο στο Παλαιό Λιμένα Μυκόνου με 9 επιβαίνοντες, κατά τη διάρκεια των ελιγμών πρόσδεσης του “ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ” με 128 επιβαίνοντες, το τελευταίο επακούμβησε αριστερά της πλώρης της θαλαμηγού, με αποτέλεσμα τη πρόκληση μικρών υλικών ζημιών και στα δυο σκάφη.
Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου, απαγορεύτηκε ο απόπλους αμφότερων των σκαφών, μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικών αξιοπλοΐας από τους νηογνώμονες που τα παρακολουθούν, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δε παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Με μεγάλη συμμετοχή το δημιουργικό εργαστήρι κατασκευής περιστεριώνα στην Άνω Μερά
- Με επιτυχία η πρώτη παράσταση του «ΔΗΛΟΣ / DELOS» στη Δήλο
- Κάθε νέα ευθύνη αποτελεί και μια νέα πρόκληση
- Παμμυκονιακός Συναγερμός για την στήριξη του Οίκου Ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως
- Μετά την Ύδρα στη Μύκονο η Ρίτα Όρα: Οι πόζες με μαγιό σε σκάφος