
Ηαμύθητη περιουσία του Γιώργου Τράγκα παραμένει δεσμευμένη, με τις Αρχές να κάνουν τη δική τους έρευνα σχετικά με τη προέλευσή της. Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε πανάκριβα σπίτια στα πιο δημοφιλή μέρη του πλανήτη, ανάμεσά τους και η Μύκονος.
Η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη ταξίδεψε στο νησί των Ανέμων για την εκπομπή T-live και αποκάλυψε ποιο είναι το περιβόητο σπίτι του δημοσιογράφου. Όπως φαίνεται στα πλάνα, η οικεία του Γιώργου Τράγκα βρίσκεται σε μία από τις πιο γνωστές περιοχές της Μυκόνου, έχει θέα την περίφημη παραλία της Ψαρού και μετρά 120 τ.μ.
Πρόκειται για ένα σημείο που βρίσκεται στη μία πλευρά του βουνού και έχει θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν στην κάμερα της εκπομπής πως είχαν χρόνια να δουν τον Γιώργο Τράγκα να επισκέπτεται το σπίτι. Να σημειωθεί πως το 2010, η εν λόγω κατοικία μεταφέρθηκε στο όνομα της συζύγου του, Μαρίας Καρρά, από μία εταιρεία του Παναμά.
Το βίντεο εδώ
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- «Ωνάσηδες» με yacht για μια εβδομάδα: Από ένα ιστιοπλοϊκό, μέχρι το superyacht Breakthrough με τιμές από €2.000 έως €3,5 εκατ.
- Η Εφορία βγάζει «σφυρί» από €1.000 έως €1,247 εκατ. – Μύκονος, Αθήνα, Κρήτη και Χαλκιδική στη λίστα της ΑΑΔΕ
- Romeo Beckham: Ερωτευμένος στη Μύκονο – Χέρι χέρι με την Kim Turnbull στα Ματογιάννια
- Μύκονος: Εντοπίστηκε «καβάτζα» κοκαϊνης – Ήταν έτοιμη για πώληση στην αγορά
- Μύκονος: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Τετάρτη 19/9 σε ακρετές περιοχές