
Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες, η επιχειρηματίας, ιδιοκτήτρια πασίγνωστου ξενοδοχείου της Μυκόνου, Σούλα Λιάκου, ύστερα από λυποθυμικό επεισόδιο, μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ελικόπτερο από τη Μύκονο στην Αθήνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε ο δημοσιογράφος Μαρίνος Βυθούλκας για το Mykonos Post, η Σούλα Λιάκου κόλλησε ένα μικρόβιο, το οποίο της προκάλεσε εγκεφαλίτιδα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας σε ιδιωτικό νοσοκομείο των Αθηνών.
Η Σούλα Λιάκου έκανε χθες την πρώτη ανάρτηση από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται, ενώ δήλωσε στο Mykonos Post: «Είμαι καλά τώρα και αναρρώνω».
Πιθανότατα, η επιχειρηματίας θα πάρει εξιτήριο στο τέλος της εβδομάδας, με πιθανότερη ημέρα το Σάββατο 6/8.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Ζουγανέλης: «Με έχουν εντυπωσιάσει η μεθοδικότητα, η ταπεινότητα και η οργάνωση της Μυκόνου»
- Οι Μυκόνιοι τίμησαν τη μνήμη του Αγίου Νεομάρτυρος Μανουήλ του Κρητός
- A Day With My Pet από το topetmou.gr: Εκδηλώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα στις 3 Οκτωβρίου
- Εθελοντές εν δράσει: Νέα επιχείρηση καθαρισμού στη Μύκονο – «Καθαρή ανάσα» στη γειτονιά
- Φύλλο και φτερό κάνουν οι «αδιάφθοροι» την πολεοδομία Μυκόνου, απομακρύνθηκε ο προϊστάμενος