
Στη Μύκονο βρίσκονται για τις διακοπές του Αυγούστου, η Βίκυ Καγιά μαζί με τον Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους!
Η παρουσιάστρια και κριτής του GNTM περνά τις τελευταίες ξέγνοιαστες στιγμές, πριν την έναρξη της σεζόν αλλά και τα νέα της γυρίσματα για το ριάλιτι μοντέλων και την εκπομπή μόδας, Shopping Star η οποία συνεχίζει και τη νέα σεζόν στο καθημερινό πρόγραμμα του Star.
«Mε το Star έχω μία υπέροχη σχέση και τους θεωρώ δεύτερή μου οικογένεια, όταν κάναμε τα ραντεβού φέτος και με τον πρόεδρο του καναλιού και με τους διευθυντές προγράμματος και σκεφτήκαν τη δυνατότητα να επιστρέψει το GNTM 5, μου ζήτησαν και επαγγελματικά και φιλικά και ανθρώπινα να επιστρέψω για να στηρίξω το πρότζεκτ», είχε δηλώσει πρόσφατα η Βίκυ Καγιά, μιλώντας στην εκπομπή, Χαμογέλα και Πάλι.
Βίκυ Καγιά – Νέες φωτογραφίες από την παραλία με κόκκινο μαγιό:


Βίκυ Καγιά: Φωτογραφίζει την κόρη της Μπιάνκα
Όλο αυτό το διάστημα των διακοπών της, η Βίκυ Καγιά δημοσιεύει καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της στο νησί των ανέμων.
Ανήμερα Δεκαπενταύγουστου και η παρουσιάστρια ανέβασε στο instagram φωτογραφία με την κόρη της μπιάνκα στο απογευματινό τους μπάνιο στην παραλία.

Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Οι Παναγιές των Κυκλάδων: Οι εικόνες, τα θαύματα και οι θρύλοι που ταξιδεύουν αιώνες στο Αιγαίο
- Πώς «θησαύρισε» η ρωσική μαφία στην Ελλάδα
- H EE φέρεται να παρακολουθεί τον ουρανό για UFO – Πιλότοι μιλούν για περιστατικά σε Κύπρο και Μύκονο
- Διακοπές ηλεκτροδότησης στη Μύκονο την Τρίτη 18/8 – Σε ποιες περιοχές