
Στο αγαπημένο τους νησί απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες των διακοπών τους η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας.
Αυτό δεν είναι άλλο από τη Μύκονο, αφού το ζευγάρι φροντίζει να την επισκέπτεται κάθε χρόνο για να περάσει ένα μέρος των διακοπών του εκεί.
Η τραγουδίστρια και ο γνωστός επιχειρηματίας είναι σχεδόν 7 χρόνια μαζί και παραμένουν φουλ ερωτευμένοι, ωστόσο προσπαθούν να ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Κατά την παραμονή τους στο νησί, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello τους απαθανάτισε μια από τις βόλτες τους στα Ματογιάννια.
Οι δυο τους, χαρούμενοι και χαλαροί απόλαυσαν τη βόλτα τους ενώ χάζευαν τις βιτρίνες των καταστημάτων. Όπως ήταν αναμενόμενο μάλιστα, και οι δυο τράβηξαν την προσοχή των περαστικών αφού σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση επιλέγουν κάτι εκκεντρικό να φορέσουν.

Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- «Ωνάσηδες» με yacht για μια εβδομάδα: Από ένα ιστιοπλοϊκό, μέχρι το superyacht Breakthrough με τιμές από €2.000 έως €3,5 εκατ.
- Η Εφορία βγάζει «σφυρί» από €1.000 έως €1,247 εκατ. – Μύκονος, Αθήνα, Κρήτη και Χαλκιδική στη λίστα της ΑΑΔΕ
- Romeo Beckham: Ερωτευμένος στη Μύκονο – Χέρι χέρι με την Kim Turnbull στα Ματογιάννια
- Μύκονος: Εντοπίστηκε «καβάτζα» κοκαϊνης – Ήταν έτοιμη για πώληση στην αγορά
- Μύκονος: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Τετάρτη 19/9 σε ακρετές περιοχές