
Ακόμα ένα επώνυμο πρόσωπο βρέθηκε στο νησί της Μυκόνου το φετινό καλοκαίρι.
Ο λόγος για τη Μπέλα Θορν, την 24χρονη πρώην ηθοποιό της Disney, η οποία έχει πλέον χτίσει τη δική της «αυτοκρατορία» στο OnlyFans.
H Μπέλα Θορν επέλεξε την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα, το νησί των Ανέμων για τις καλοκαιρινές της διακοπές και βρίσκεται στη χώρα μας τις τελευταίες δύο ημέρες.
Μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο από γνωστό bar του νησιού.

Ξένα δημοσιεύματα τη θέλουν να βρίσκεται στην Ελλάδα μαζί με έναν άνδρα, του οποίου η ταυτότητα παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη.
Η ηθοποιός χώρισε τον Ιούνιο από τον επί ένα χρόνο αρραβωνιαστικό της, Μπέντζαμιν Μασκόλο, οπότε απολαμβάνει την ελευθερία της.
«Η Μπέλα Θορν και ο Μπέντζαμιν Μασκόλο χώρισαν μετά από έναν χρόνο αρραβωνιασμένοι. Η δύσκολη καθημερινότητα και το βεβαρημένο τους πρόγραμμα τους οδήγησε στον χωρισμό. Παραμένουν φίλοι», ανέφερε δημοσίευμα της Hollywood Life.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- «Ωνάσηδες» με yacht για μια εβδομάδα: Από ένα ιστιοπλοϊκό, μέχρι το superyacht Breakthrough με τιμές από €2.000 έως €3,5 εκατ.
- Η Εφορία βγάζει «σφυρί» από €1.000 έως €1,247 εκατ. – Μύκονος, Αθήνα, Κρήτη και Χαλκιδική στη λίστα της ΑΑΔΕ
- Romeo Beckham: Ερωτευμένος στη Μύκονο – Χέρι χέρι με την Kim Turnbull στα Ματογιάννια
- Μύκονος: Εντοπίστηκε «καβάτζα» κοκαϊνης – Ήταν έτοιμη για πώληση στην αγορά
- Μύκονος: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Τετάρτη 19/9 σε ακρετές περιοχές