Φιλικών συνέχεια για την Α.Ε. Μυκόνου την Κυριακή 23 Οκτωβρίου… Την ομάδα της Μαρκό θα αντιμετωπίσει την Κυριακή η ΑΕΜ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 2.30 μ.μ. και θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Λούτσας.
Όσον αφορά τις προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά στον Κόρφο με τον Βαγγέλη Βλάχο να δίνει έμφαση σε ασκήσεις τακτικής.
Ο μοναδικός που βρίσκεται στο απουσιολόγιο του Έλληνα προπονητή είναι ο Παναγιώτης Αχείμαστος που παραμένει τραυματίας εδώ και δύο εβδομάδες και ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας ώστε να επανέλθει κανονικά σε ρυθμό προπονήσεων στο τέλος της επόμενης εβδομάδας!

Στο μεταξύ, χώρισαν οι δρόμοι του συλλόγου με τον Βαγγέλη Θεοδώρου, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος:
Η Α.Ε. Μυκόνου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Θεοδώρου.
Η Διοίκηση της ομάδας τον ευχαριστούν για τις υπηρεσίες που προσέφερε από την έναρξη της προετοιμασίας έως και τώρα και του εύχεται καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην καριέρα του!
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Απίστευτη απάτη στη Μύκονο: Παρήγγειλαν iPhone και όταν άνοιξαν τα δέματα βρήκαν… λεμόνια!
- Ferrari Purosangue 2,2 εκατ. ευρώ παραδόθηκε στη Μύκονο – Η one-off Mansory του Alec Monopoly
- Λαοθάλασσα Μυκονίων και προσκυνητών τίμησαν την Κοίμηση της Θεοτόκου
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Ευστρ. Κουλαρά για τουρίστες: “Όπως κι εγώ όταν πάω σε μία άλλη χώρα σέβομαι τους νόμους της, και αυτοί πρέπει να σέβονται τον ΚΟΚ της Ελλάδας”