
Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων οι επιχορηγήσεις επενδυτικών σχεδίων για 2 νέα ξενοδοχεία 5 αστέρων στη Μύκονο και στη Σαντορίνη.
Nα σημειωθεί ότι η δημοσιοποίηση των 2 επενδύσεων έχει γίνει, για σήμερα, μόνο από το Tornos News.
Αναλυτικά, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης BLUE IRIS Α.Ε., που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου κατηγορίας 5 αστέρων, δυναμικότητας 94 δωματίων των 192 κλινών στη θέση Καραπέτης Άνω Μεράς Μυκόνου, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 33.365.623,84 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 33.365.623,84 ευρώ.
Δημιουργία ξενοδοχείου 5 αστέρων στη Σαντορίνη
Παράλληλα, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της υπό σύσταση επιχείρησης ΕΡΜΗΣ Μ. ΙΚΕ, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου κατηγορίας 5 αστέρων, δυναμικότητας 30 διαμερισμάτων των 99 κλινών στη θέση Μπουλουφαρδες Μεγαλοχωρίου Σαντορίνης, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 7.990.000 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 7.990.000 ευρώ.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Χρήστος Βερώνης: «Τα καλύτερα έρχονται» για τον αθλητισμό της Μυκόνου – Δέσμευση για θεσμική θωράκιση και νέες κορυφαίες διακρίσεις
- Το Mykonos Run να φέρνει στο νησί δρομείς κάθε επιπέδου
- Μύκονος- Περιστέρι 92-88: Ήταν… ανεμοστρόβιλος! (highlights)
- Το «Sun Princess» έδεσε με ασφάλεια στο λιμάνι του Τούρλου – 4.350 επιβάτες στο νησί
- Ζιάγκος:« Τα παιδιά αυτά και η ομάδα είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί στην επαγγελματική διαδρομή»