
Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων οι επιχορηγήσεις επενδυτικών σχεδίων για δύο ξενοδοχεία 5 αστέρων στο Λιμένα Χερσονήσου Ηρακλείου Κρήτης και στη Μύκονο.
Nα σημειωθεί ότι η δημοσιοποίηση των 2 επενδύσεων έχει γίνει, για σήμερα, μόνο από το Tornos News.
Αναλυτικά, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης DI-MAN ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, το οποίο αναφέρεται στον εκσυγχρονισμό ολοκληρωμένης μορφής και αναβάθμιση σε κατηγορία 5 αστέρων του ξενοδοχείου EVELYN BEACH, δυναμικότητας 76 δωματίων των 142 κλινών στην περιοχή Λιμένας Χερσονήσου Ηρακλείου Κρήτης, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 4.000.000 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 4.000.000 ευρώ.
Νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Μύκονο
Παράλληλα, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης CYNTHUS PC, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου κατηγορίας 5 αστέρων, δυναμικότητας 20 δωματίων των 49 κλινών στη θέση Πασπάρι και Δραφάκι της Μυκόνου, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 2.585.848,26 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 2.585.848,26 ευρώ.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Κυνηγετικός Σύλλογος Μυκόνου: Ετήσια Γενική Συνέλευση και εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου
- Mykonos Run 2026: Ο μεγάλος Ημιμαραθώνιος επιστρέφει στο νησί τον Απρίλιο
- Με λαμπρότητα και υποδοχή ιερού λειψάνου ο εορτασμός της Ζωοδόχου Πηγής στη Μύκονο
- 37ο EUPEA Forum στη Μύκονο: Η Ευρώπη συζητά για τη Συμπερίληψη μέσω της Φυσικής Αγωγής
- Η τέχνη «ανθίζει» στο ΕΠΑΛ Μυκόνου: Μαθητές μεταμόρφωσαν το σχολείο τους