
Τα κρούσματα γρίπης αυξάνονται συνεχώς και το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε να λάβει μέτρα στα σχολεία, σχετικά με τις απουσίες των μαθητών που νοσούν.
Όπως προβλέπει εγκύκλιος που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας και εστάλη στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλης της χώρας, οι απουσίες έως πέντε εργάσιμων ημερών που οφείλονται στην εποχική γρίπη από το Νοέμβριο 2022 έως και τον Μάρτιο 2023, θα καταχωρούνται αλλά δεν θα προσμετρώνται.
Οι μαθητές θα πρέπει να προσκομίσουν πρόσφατη βεβαίωση δημόσιου ή ιδιωτικού νοσοκομείου ή ιδιώτη γιατρού, που να πιστοποιεί το είδος και τη διάρκεια της ασθένειας.
Επιπλέον, συστήνεται σε όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας να τηρούν σταθερά τα μέτρα υγιεινής, όπως πλύσιμο χεριών και παραμονή στο σπίτι σε ενδεχόμενη ασθένεια, να ακολουθούν τις υποδείξεις των ειδικών και να εμπιστεύονται τον εμβολιασμό, σύμφωνα με τις -κατά περίπτωση- οδηγίες.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Απίστευτη απάτη στη Μύκονο: Παρήγγειλαν iPhone και όταν άνοιξαν τα δέματα βρήκαν… λεμόνια!
- Ferrari Purosangue 2,2 εκατ. ευρώ παραδόθηκε στη Μύκονο – Η one-off Mansory του Alec Monopoly
- Λαοθάλασσα Μυκονίων και προσκυνητών τίμησαν την Κοίμηση της Θεοτόκου
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Ευστρ. Κουλαρά για τουρίστες: “Όπως κι εγώ όταν πάω σε μία άλλη χώρα σέβομαι τους νόμους της, και αυτοί πρέπει να σέβονται τον ΚΟΚ της Ελλάδας”