Βιολογικός καθαρισμός Μυκόνου: Σχεδόν εγκαταλελειμένα κτίρια και υποδομές (Δείτε το ρεπορτάζ – Βίντεο)

Στα όρια τους βρίσκονται τα κτίρια του Βιολογικού Καθαρισμού της Μυκόνου λόγω της έλλειψης επισκευής και συντήρησης. Δείτε τις εικόνες…

Σπασμένες πόρτες. Σπασμένα παράθυρα. Μισογκρεμισμένοι τοίχοι. Υγρά με μυρωδιά λυμμάτων τρέχουν στους δρόμους του Βιολογικού. Ο Δήμος Μυκόνου τα τελευταία χρόνια –  όπως οι εικόνες μαρτυρούν από μόνες τους – φαίνεται ότι δεν έχει προχωρήσει σε ουσιαστική συντήρηση ή και επισκευή των κτιριακών εγκαταστάσεων. Ακόμα και ο κεντρικός δρόμος προς την είσοδο του Βιολογικού που άλλοτε ήταν με άσφαλτο σήμερα θα μπορούσε να τον χαρακτήρισει κάποιος χωματόδρομο.

Οι υπάλληλοι στον Βιολογικό Καθαρισμό αναγκάζονται να εργάζονται όπως βλέπετε σε έναν χώρο αυτής της μορφής, σε κτίρια τα οποία έχουν να συντηρηθούν επαρκώς αρκετά χρόνια ενώ πολλές φορές έχουν εκφράσει την δυσαρέσκεια τους για τις συνθήκες εργασίας και τα προβλήματα που παρουσιάζονται. Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες έχουν υπάρξει καταγγελίες κατοίκων της ευρύτερης Περιοχής για ρύπανση του θαλάσσιου ορίζοντα τόσο στο Λιμενικό Σώμα όσο και στον Δήμο Μυκόνου για επανηλειμένες διαρροές λυμμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Translate »
error: Content is protected !!