
Έξι άτομα συνελήφθησαν χθες σε Μύκονο, Ρόδο και Χάλκη, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση της αυθαίρετης δόμησης.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν από αστυνομικούς:
· Της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, τρεις ημεδαποί και ένας αλλοδαπός γιατί προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες σε δημοτικό κοινόχρηστο χώρο.
Επίσης διαπιστώθηκε ότι ο αλλοδαπός διέμενε παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος του θα κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
· Του Αστυνομικού Τμήματος Νότιας Ρόδου, ημεδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για το οποίο καταλαμβάνει παράνομα τμήματα κοινόχρηστης κτηματολογικά προκαθορισμένης ζώνης αιγιαλού, δασικού και αρχαιολογικού χώρου.
· Του Αστυνομικού Σταθμού Χάλκης, ένας ημεδαπός γιατί προέβη σε παράνομες οικοδομικές κατασκευές σε κατοικία.
Για τις παραβάσεις ενημερώθηκαν οι συναρμόδιες Υπηρεσίες, ενώ σχηματίσθηκαν ποινικές δικογραφίες.
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Απίστευτη απάτη στη Μύκονο: Παρήγγειλαν iPhone και όταν άνοιξαν τα δέματα βρήκαν… λεμόνια!
- Ferrari Purosangue 2,2 εκατ. ευρώ παραδόθηκε στη Μύκονο – Η one-off Mansory του Alec Monopoly
- Λαοθάλασσα Μυκονίων και προσκυνητών τίμησαν την Κοίμηση της Θεοτόκου
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Ευστρ. Κουλαρά για τουρίστες: “Όπως κι εγώ όταν πάω σε μία άλλη χώρα σέβομαι τους νόμους της, και αυτοί πρέπει να σέβονται τον ΚΟΚ της Ελλάδας”