Οι απρόσμενοι επισκέπτες μετά τις κατεδαφίσεις

Απρόσμενοι επισκέπτες σε κοσμική παραλία της Μυκόνου. Μετά τις κατεδαφίσεις σε γνωστό beach bar του νησιού, εμφανίστηκαν στην ακτή… αγελάδες.
Οι φωτογραφίες από την Μύκονο με τις αγελάδες να αράζουν στην παραλία και να απολαμβάνουν τον ήλιο κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και όπως ήταν αναμενόμενο έχουν γίνει viral.

Σημειώνεται ότι την ίδια ώρα, επισκέπτες του νησιού και τουρίστες απολαμβάνουν το μπάνιο τους στα γαλανά νερά αφού βρισκόμαστε στα μέσα Ιουνίου.
Πρόσφατα μπουλντόζες είχαν προχωρήσει σε κατεδαφίσεις στη συγκεκριμένη παραλία με την Μύκονο να βρίσκεται φέτος το καλοκαίρι στο επίκεντρο με πολυάριθμες συλλήψεις για παράνομες οικοδομικές εργασίες.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- «Ωνάσηδες» με yacht για μια εβδομάδα: Από ένα ιστιοπλοϊκό, μέχρι το superyacht Breakthrough με τιμές από €2.000 έως €3,5 εκατ.
- Η Εφορία βγάζει «σφυρί» από €1.000 έως €1,247 εκατ. – Μύκονος, Αθήνα, Κρήτη και Χαλκιδική στη λίστα της ΑΑΔΕ
- Romeo Beckham: Ερωτευμένος στη Μύκονο – Χέρι χέρι με την Kim Turnbull στα Ματογιάννια
- Μύκονος: Εντοπίστηκε «καβάτζα» κοκαϊνης – Ήταν έτοιμη για πώληση στην αγορά
- Μύκονος: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Τετάρτη 19/9 σε ακρετές περιοχές