Έχουμε «μπει» για τα καλά στο καλοκαίρι και οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν.

Πολλοί celebrities έχουν πραγματοποιήσει τα πρώτα τους μπάνια στη θάλασσα και έχουν μοιραστεί φωτογραφίες στα social media τους. Άλλους πάλι τους «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός.
Μετά την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία απόλαυσε το μπάνιο της Βάρκιζα, σειρά έχει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.
Η influencer «αναστάτωσε» τη Μύκονο με το καλλίγραμμο σώμα της και τις αναλογίες της.
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου επέλεξε να φορέσει ένα ροζ μαγιό με λεπτομέρειες, μπλε κρίκους σε διάφορα σημεία.
Ολοκλήρωσε το look της στην παραλία με ένα ροζ κιμονό. Τα μαλλιά της τα είχε πλεξούδα στο πλάι και φορούσε εκκεντρικά γυαλιά ηλίου.





Φωτογραφίες: ndp
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- «Ωνάσηδες» με yacht για μια εβδομάδα: Από ένα ιστιοπλοϊκό, μέχρι το superyacht Breakthrough με τιμές από €2.000 έως €3,5 εκατ.
- Η Εφορία βγάζει «σφυρί» από €1.000 έως €1,247 εκατ. – Μύκονος, Αθήνα, Κρήτη και Χαλκιδική στη λίστα της ΑΑΔΕ
- Romeo Beckham: Ερωτευμένος στη Μύκονο – Χέρι χέρι με την Kim Turnbull στα Ματογιάννια
- Μύκονος: Εντοπίστηκε «καβάτζα» κοκαϊνης – Ήταν έτοιμη για πώληση στην αγορά
- Μύκονος: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Τετάρτη 19/9 σε ακρετές περιοχές