
Η δράση συμμορίας διαρρηκτών που «ξάφριζε» βίλες στη Μύκονο καταγράφεται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας. Στο βίντεο που εξασφάλισε η ΕΡΤ φαίνονται δύο άτομα να κινούνται τον εξωτερικό χώρο βίλας, φορώντας μαύρα ρούχα και κουκούλα.
Η συμμορία στην τελευταία διάρρηξη που πραγματοποίησε αφαίρεσε χρήματα, χρυσαφικά και ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά, που τους πρόδωσαν, καθώς ο Αμερικανός κάτοχός τους, μέσω εφαρμογής που είχε στο κινητό του εντόπισε το στίγμα τους και ενημέρωσε την αστυνομία.
Κλιμάκιο αστυνομικών εντόπισε τους τέσσερις διαρρήκτες σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι το οποίο χρησιμοποιούσαν κοντά στο Αεροδρόμιο και τους πέρασαν χειροπέδες.
Στην κατοχή τους και στο αυτοκίνητο τους, βρήκαν πλήθος κλοπιμαίων που είχαν αφαιρέσει από τις πέντε βίλες που είχαν διαρρήξει στο διάστημα από 16 εως 21 Ιουλίου. Ανάμεσα στους συλληφθέντες και 32χρονος σεσημασμένος κακοποιός ο οποίος είχε αποδράσει τον Ιούνιο του 2018 από το Αστυνομικό Τμήμα Αργυρούπολης με εννέα ακόμη κρατούμενους.
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Απίστευτη απάτη στη Μύκονο: Παρήγγειλαν iPhone και όταν άνοιξαν τα δέματα βρήκαν… λεμόνια!
- Ferrari Purosangue 2,2 εκατ. ευρώ παραδόθηκε στη Μύκονο – Η one-off Mansory του Alec Monopoly
- Λαοθάλασσα Μυκονίων και προσκυνητών τίμησαν την Κοίμηση της Θεοτόκου
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Ευστρ. Κουλαρά για τουρίστες: “Όπως κι εγώ όταν πάω σε μία άλλη χώρα σέβομαι τους νόμους της, και αυτοί πρέπει να σέβονται τον ΚΟΚ της Ελλάδας”