Η ηθοποιός βρίσκεται στον Πύργο Ηλείας για τα γυρίσματα της ταινίας «Maria» – Επόμενη στάση το Κατάκολο, όπου θα βρεθεί στη θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση

Χαμογελαστή κι έχοντας μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου της, ως Μαρία Κάλλας, η ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί προσπέρασε τους φωτογράφους που έχουν κατακλύσει από νωρίς το πρωί, το θέατρο «Απόλλων» στον Πύργο Ηλείας όπου ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας «Μaria».
Στη φωτογραφία που εξασφάλισε το protothema.gr κατά την είσοδο της Αντζελίνας Τζολί στο σημείο των γυρισμάτων , διακρίνεται καθαρά η μεταμόρφωση της ηθοποιού ως τη μεγάλη σοπράνο Μαρία Κάλλας καθώς το ντύσιμο , το χτένισμα και το βλέμμα της ηθοποιού, θυμίζουν τη μεγάλη ντίβα της όπερας.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, πρόκειται για μια βιογραφική ταινία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα από τη λαμπερή και συνάμα τραγική ιστορία της θρυλικής τραγουδίστριας Μαρία Κάλλας και η Αντζελίνα Τζολί μέσα από το συγκεκριμένο ρόλο στοχεύει στο δεύτερο Όσκαρ της καριέρας της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αντζελίνα Τζολί μαζί με το κινηματογραφικό συνεργείο πρόκειται να συνεχίσουν τα γυρίσματα στη θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση, Christina Ο όπου βρίσκεται στο Κατάκολο.


Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Απίστευτη απάτη στη Μύκονο: Παρήγγειλαν iPhone και όταν άνοιξαν τα δέματα βρήκαν… λεμόνια!
- Ferrari Purosangue 2,2 εκατ. ευρώ παραδόθηκε στη Μύκονο – Η one-off Mansory του Alec Monopoly
- Λαοθάλασσα Μυκονίων και προσκυνητών τίμησαν την Κοίμηση της Θεοτόκου
- Τα σοκάκια της Μυκόνου στους οκτώ ομορφότερους δρόμους του κόσμου
- Ευστρ. Κουλαρά για τουρίστες: “Όπως κι εγώ όταν πάω σε μία άλλη χώρα σέβομαι τους νόμους της, και αυτοί πρέπει να σέβονται τον ΚΟΚ της Ελλάδας”